Во следното видео можете да ги видите, по Рони Колман најдобрите вежби за одредени мускулни групи, неговите најголеми килажи кои ги подигнал, колку повторувања и серии правел при истите.

Да ве известиме дека од следниот месец, суплементите на легендарниот Рони “Mr. O” Колман “Ronnie Coleman Signature Series (RCSS)” ќе бидат достапни во  “THE STRONGEST SHOP”!

https://youtu.be/2f9UWv0gin0