НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

Боречки вештини RSS Feed

03 Apr ПРВИОТ МАКЕДОНСКИ ПРОФЕСИОНАЛЕН ММА КЛУБ во Центарот за боречки вештини во “Д Стронгест”
Ивица 1 6110
Добра вест за љубителите на ММА во Македонија ги повикуваме да дојдат и да тренираат во ПРВИОТ МАКЕДОНСКИ ПРОФЕСИОНАЛЕН ММА КЛУБ во спортската сала во Центарот за боречки вештини во “Д Стронгест” кој ..
29 Mar Омилените вежби за одредени мускулни групи на боди билдинг легендата Рони Колман! “YEAH BUDDY”
Ивица 2 698
Во следното видео можете да ги видите, по Рони Колман најдобрите вежби за одредени мускулни групи, неговите најголеми килажи кои ги подигнал, колку повторувања и серии правел при истите.Да ве известим..
29 Mar Мотивација или дисциплина?
Ивица 0 766
Доколку сакаш да постигнеш некоја цел, постојат две работи кои ќе ти помогнат во остварувањето целта. Тоа се мотивацијата и дисциплината.Сите активности на човекот започнуваат со мотивите, а се оствар..
29 Mar Која е разликата помеѓу протеин од сурутка и казеин протеин?
Ивица 0 1115
Протеинот од сурутка  и казеинот се два од најпопуларните протеински додатоци на пазарот и со добра причина. Тие се висококвалитетни, високо биодостапни, комплетни протеини кои се особено богати со ра..
15 Sep
Ивица 47 14386
Центар за боречки вештини & боди билдинг“Д СТРОНГЕСТ”БОРЕЧКИ ВЕШТИНИЦентарот за боречки вештини “Д СТРОНГЕСТ & РУТС БЏЏ” лоциран на ул. Емил Зола бр.10 во Скопје е најквалитетното место во нашата држа..
Прикажани 1 до 5 од 5 (1 страни)