Фитнес опрема и додатоци


Прикажи:
Сортирај по:

"Dragon Do" крос фит еластична лента

Плавата боја означува лента со најголема растегливост и помал оптор!!!Со "Dragon Do" крос фит еласти..

890,00 ден.

"Dragon Do" крос фит еластична лента

Зелената боја означува лента со средна растегливост и среден оптор!!!Со "Dragon Do" крос фит еластич..

1.090,00 ден.

"Dragon Do" крос фит еластична лента

Црната боја означува лента со најмала растегливост и најсилен оптор!!!Со "Dragon Do" крос фит еласти..

1.290,00 ден.

"Dragon Do" медицинска топка со јаже 4 кг.

"Dragon Do" медицинска топка со јаже 4 кг.Иделна алатка за сите кои што сакаат да ослабат, да ја зго..

3.290,00 ден.

Dragon Do Fitness Gloves Body 20

Изработени од највисок квалитет на материјалСпецијално обликуван бек-хенд во комбинација со 4 начини..

490,00 ден.

Dragon Do Fitness Gloves Body 29

Изработени од највисок квалитет на материјалСпецијално обликуван бек-хенд во комбинација со 4 начини..

580,00 ден.

Dragon Do Fitness Gloves Body 33

Изработени од највисок квалитет на материјалСпецијално обликуван бек-хенд во комбинација со 4 начини..

580,00 ден.

Dragon Do бугарска вреќа L 15 кг.

BULGARIAN BAG - КРОСФИТ АЛАТКА НА СЛЕДНАТА ГЕНЕРАЦИЈА!!!Со Бугарската Вреќа се зајакнува и зголемува..

5.300,00 ден.

Dragon Do бугарска вреќа XL 20 кг.

BULGARIAN BAG - КРОСФИТ АЛАТКА НА СЛЕДНАТА ГЕНЕРАЦИЈА!!!Со Бугарската Вреќа се зајакнува и зголемува..

5.500,00 ден.

Dragon Do бугарска вреќа М 10 кг.

BULGARIAN BAG - КРОСФИТ АЛАТКА НА СЛЕДНАТА ГЕНЕРАЦИЈА!!!Со Бугарската Вреќа се зајакнува и зголемува..

5.100,00 ден.

Dragon Do крос фит јаже 10 метри

"Dragon Do" КРОС ФИТ ЈАЖЕ со должина од 10 метри!!! Ова јаже наоѓа примена во повеќе спортови и боре..

7.900,00 ден.

Dragon Do медицинска топка 10 кг.

"Dragon Dо" медицинската топка со  служи за разивање на  БРЗИНАТА, ЕКСПЛОЗИВНОСТА, АГИЛНОС..

2.990,00 ден.

Dragon Do медицинска топка 5 кг.

"Dragon Dо" медицинската топка со  служи за разивање на  БРЗИНАТА, ЕКСПЛОЗИВНОСТА, АГИЛНОС..

2.590,00 ден.

Dragon Do медицинска топка 7 кг.

"Dragon Dо" медицинската топка со  служи за разивање на  БРЗИНАТА, ЕКСПЛОЗИВНОСТА, АГИЛНОС..

2.790,00 ден.

Dragon Do медицинска топка 8 кг.

"Dragon Dо" медицинската топка со  служи за разивање на  БРЗИНАТА, ЕКСПЛОЗИВНОСТА, АГИЛНОС..

2.790,00 ден.

Loading...
Loading...