НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

Крос Фит еластични ленти


RESISTANCE BAND HEAVY RESISTANCE BAND HEAVY
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: THORN+FIT Име на продуктот: RESISTANCE BAND HEAVY
ЕЛАСТИЧНИТЕ ЛЕНТИ се одлична алатка за  тренинг и активирање на глутеусот, движења за стабилноста на скапулата и вежби за спречување на повреди. Поради нивната големина и форма, тие се добро прилагодени за вежби за рехабилитација.РЕЗИСТЕНТНИТЕ ЛЕНТИ се погодни за многу различни вежби на нозете ..
240 ден.
RESISTANCE BAND LIGHT RESISTANCE BAND LIGHT
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: THORN+FIT Име на продуктот: RESISTANCE BAND LIGHT
ЕЛАСТИЧНИТЕ ЛЕНТИ се одлична алатка за  тренинг и активирање на глутеусот, движења за стабилноста на скапулата и вежби за спречување на повреди. Поради нивната големина и форма, тие се добро прилагодени за вежби за рехабилитација.РЕЗИСТЕНТНИТЕ ЛЕНТИ се погодни за многу различни вежби на нозете ..
190 ден.
SUPERBAND LARGE SUPERBAND LARGE
-11 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: THORN+FIT Име на продуктот: SUPERBAND LARGE
Нашите одлични еластични ленти се идеални за powerlifting  и мобилност.За разлика од останатите ленти кои ги имаме на нашиот пазар кои се непрофесионални, лентите од "THORN + FIT" се сертифицирани и се наменети за оние кои сакаат квалитетен производ со одлична цврстина, еластичност и долготрајн..
1590 ден. 1790 ден.
SUPERBAND MEDIUM SUPERBAND MEDIUM
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: THORN+FIT Име на продуктот: SUPERBAND MEDIUM
Нашите одлични еластични ленти се идеални за powerlifting  и мобилност.За разлика од останатите ленти кои ги имаме на нашиот пазар кои се непрофесионални, лентите од "THORN + FIT" се сертифицирани и се наменети за оние кои сакаат квалитетен производ со одлична цврстина, еластичност и долготрајн..
1490 ден.
Venum Challenger Resistance band - Blue - 120-175lbs Venum Challenger Resistance band - Blue - 120-175lbs
Ново -10 %
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER RESISTANCE BAND - PURPLE - 50-75LBS
55-80Kg resistance / 120-175lbs208 x 6.4 x 0.45cm / 82 "x 2.4" x 0.18 " Brand : Venum Weight : 0.520000 SKU : VENUM-04217-004..
2790 ден. 3090 ден.
VENUM CHALLENGER RESISTANCE BAND - GREEN - 100-120LBS VENUM CHALLENGER RESISTANCE BAND - GREEN - 100-120LBS
Ново -8 %
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER RESISTANCE BAND - GREEN - 100-120LBS
45-55Kg resistance / 100-120lbs208 x 4.4 x 0.45cm / 82 "x 1.7" x 0.18 " Brand : Venum Weight : 0.390000 SKU : VENUM-04217-005..
2290 ден. 2490 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER RESISTANCE BAND - PURPLE - 50-75LBS
Red:5-11Kg resistance / 12-25lbs208 x 1.3 x 0.45cm / 82 "x 0.5" x 0.18 "..
1750 ден. 2100 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER RESISTANCE BAND - RED - 12-25LBS
Red:5-11Kg resistance / 12-25lbs208 x 1.3 x 0.45cm / 82 "x 0.5" x 0.18 "..
890 ден. 1100 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER RESISTANCE BAND- BLACK - 25-50LBS
Black:11-22Kg resistance / 25-50lbs208 x 2.2 x 0.45cm / 82 "x 0.9" x 0.18 "..
1150 ден. 1390 ден.
Прикажани 1 до 9 од 9 (1 страни)