НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

Држачи за шипка


Бренд: THORN+FIT Име на продуктот: GYMNASTIC GRIPS
Заштитете ги Вашите дланки со THORN + fit Gymnastic grips !!!THORN + fit Gym грипс ги штитат Вашите раце за време на подигнување на вратило, држење на шипката и други WODs.Protec Grips се направени од тенка оригинална кожа која нуди удобен и рационализиран зафат што ги штити рацете за време на повле..
790 ден.
Прикажани 1 до 1 од 1 (1 страни)