НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

Јажиња за скокање


Профи јаже за скокање "Roomaif"
Hot НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Roomaif Име на продуктот: Профи кожно јаже за скокање "Roomaif"
Јаже за скокање (сајла) - профи јаже!!!Јажето е изработено од квалитетно дрво кое има одредена тежина за да Ви овозможи поголемо оптоварување на зглобовите.Јажето е изработено од челична сајла за поголема издрливост и подобро движење на јажето...
550 ден.
Профи кожно јаже за скокање "Roomaif"
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Roomaif Име на продуктот: Профи кожно јаже за скокање "Roomaif"
Јаже за скокање (кожа) - профи јаже!!!Јажето е изработено од квалитетно дрво кое има одредена тежина за да Ви овозможи поголемо оптоварување на зглобовите.Јажето е изработено од високо-квалитетна кожа за поголема издрливост и подобро движење на јажето...
550 ден.
Прикажани 1 до 2 од 2 (1 страни)