Медицински топки

Медицински топки


Прикажи:
Сортирај по:

"Dragon Do" медицинска топка со јаже 4 кг.

"Dragon Do" медицинска топка со јаже 4 кг.Иделна алатка за сите кои што сакаат да ослабат, да ја зго..

3.290,00 ден.

Dragon Do медицинска топка 10 кг.

"Dragon Dо" медицинската топка со  служи за разивање на  БРЗИНАТА, ЕКСПЛОЗИВНОСТА, АГИЛНОС..

2.990,00 ден.

Dragon Do медицинска топка 5 кг.

"Dragon Dо" медицинската топка со  служи за разивање на  БРЗИНАТА, ЕКСПЛОЗИВНОСТА, АГИЛНОС..

2.590,00 ден.

Dragon Do медицинска топка 7 кг.

"Dragon Dо" медицинската топка со  служи за разивање на  БРЗИНАТА, ЕКСПЛОЗИВНОСТА, АГИЛНОС..

2.790,00 ден.

Dragon Do медицинска топка 8 кг.

"Dragon Dо" медицинската топка со  служи за разивање на  БРЗИНАТА, ЕКСПЛОЗИВНОСТА, АГИЛНОС..

2.790,00 ден.

Dragon Do медицинска топка 9 кг.

"Dragon Dо" медицинската топка со  служи за разивање на  БРЗИНАТА, ЕКСПЛОЗИВНОСТА, АГИЛНОС..

2.990,00 ден.

Loading...
Loading...