Контакт

Нашата локација

The Strongest Shop
The Strongest Shop
улица 11. Октомври бр. 86 зграда 1 локал 4 (од страната на Јужен булевар)
Телефон
070 832 962

Факс
(02) 325 4090
Работно време
Од понеделник до петок од 09 – 20 часот, сабота од 10 – 16 часот; - Недела и државни празници не работиме.

Контакт форма

Loading...
Loading...