НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

Кимона


Бренд: Gameness Име на продуктот: Gameness детско кимоно "AIR"
Бренд: GamenessГолемиа: детски големиниАИР кимоноGameness АИР моделот на кимоно е едно од најпопуларните кимона некогаш направени. Тоа е едно од најлесните кимоно некогаш направени на пазарот, што го прави погодно за тренинг во жешките денови, кога Ви е потребно лесно кимоно за следните турнири, а в..
3990 ден. 4490 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 2.0 KIDS BJJ GI - BLACK
Дизајниран за целодневни и секојдневни предизвици во бразилската џиу џица.Венум "Челинџер 3.0" БЏЏ кимоното е изработено од најдобрата “Pearl Weave” ткаенина на пазарот. Технички карактеристики:- Горен дел: “Pearl Weave” памук.- Лесна ..
5490 ден. 5990 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 2.0 KIDS BJJ GI - BLUE
Дизајниран за целодневни и секојдневни предизвици во бразилската џиу џица.Венум "Челинџер 3.0" БЏЏ кимоното е изработено од најдобрата “Pearl Weave” ткаенина на пазарот. Технички карактеристики:- Горен дел: “Pearl Weave” памук.- Лесна ..
5490 ден. 5990 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 2.0 KIDS BJJ GI - WHITE
Дизајниран за целодневни и секојдневни предизвици во бразилската џиу џица.Венум "Челинџер 3.0" БЏЏ кимоното е изработено од најдобрата “Pearl Weave” ткаенина на пазарот. Технички карактеристики:- Горен дел: “Pearl Weave” памук.- Лесна ..
5490 ден. 5890 ден.
VENUM CHALLENGER 3.0 BJJ GI - BLACK/GREY VENUM CHALLENGER 3.0 BJJ GI - BLACK/GREY
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 3.0 BJJ GI - BLACK/GREY
Дизајниран за целодневни и секојдневни предизвици во бразилската џиу џица.Венум "Челинџер 3.0" БЏЏ кимоното е изработено од најдобрата “Pearl Weave” ткаенина на пазарот. Технички карактеристики:- Горен дел: “Pearl Weave” памук.- Лесна ..
8390 ден.
VENUM CHALLENGER 3.0 BJJ GI - NAVY BLUE/ORANGE VENUM CHALLENGER 3.0 BJJ GI - NAVY BLUE/ORANGE
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 3.0 BJJ GI - NAVY BLUE/ORANGE
Дизајниран за целодневни и секојдневни предизвици во бразилската џиу џица.Венум "Челинџер 3.0" БЏЏ кимоното е изработено од најдобрата “Pearl Weave” ткаенина на пазарот. Технички карактеристики:- Горен дел: “Pearl Weave” памук.- Лесна ..
8390 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 4.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLACK
VENUM CHALLENGER 4.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) – BLACKОва Venum BJJ кимоно е едно од најдобрите светски BJJ кимона, благодарение на неговите отпорни материјали, Venum Challenger 4.0 обезбедува оптимално управување со влага и Ви дава голема удобност.Силната и мека јака ви дава подобра одбрана од Вашит..
8990 ден. 9610 ден.
VENUM CLASSIC 2.0 BJJ GI VENUM CLASSIC 2.0 BJJ GI
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CLASSIC 2.0 BJJ GI
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИКимоно: 450 gsm Памучен Перл бран.Панталони: Дијамантски ripstop 280 gsm.Декоративно шиење на кимоното.Внатрешно зајакнување на ракавот (при отворање на ракавите).Внатрешно триаголник засилување на странични отвори и засилување на дното на кимоното.Закривени странични отвори.Т..
8990 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER 2.0 BJJ GI - BLACK
Венум е горд да ја најави својата нова колекција Venum Contender Brazilian Jiu Jitsu кимона. Дизајнирано е целосно да ги задоволи сите потреби на БЏЏ ентузијастите.Ова кимоно е едно од најлесните во класата. Изработено од 350 грамски материјал, со т.н pearl weave ткаенина, ова кимоно е најлесно кое ..
5450 ден. 5690 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER 2.0 BJJ GI - BLUE
Венум е горд да ја најави својата нова колекција Venum Contender Brazilian Jiu Jitsu кимона. Дизајнирано е целосно да ги задоволи сите потреби на БЏЏ ентузијастите.Ова кимоно е едно од најлесните во класата. Изработено од 350 грамски материјал, со т.н pearl weave ткаенина, ова кимоно е најлесно кое ..
5450 ден. 5690 ден.
VENUM CONTENDER 2.0 BJJ GI - NAVY VENUM CONTENDER 2.0 BJJ GI - NAVY
-4 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER 2.0 BJJ GI - NAVY
Венум е горд да ја најави својата нова колекција Venum Contender Brazilian Jiu Jitsu кимона. Дизајнирано е целосно да ги задоволи сите потреби на БЏЏ ентузијастите.Ова кимоно е едно од најлесните во класата. Изработено од 350 грамски материјал, со т.н pearl weave ткаенина, ова кимоно е најлесно кое ..
5450 ден. 5690 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER 2.0 BJJ GI - WHITE
Венум е горд да ја најави својата нова колекција Venum Contender Brazilian Jiu Jitsu кимона. Дизајнирано е целосно да ги задоволи сите потреби на БЏЏ ентузијастите.Ова кимоно е едно од најлесните во класата. Изработено од 350 грамски материјал, со т.н pearl weave ткаенина, ова кимоно е најлесно кое ..
4990 ден. 5290 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER EVO BJJ GI - BLACK
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИКимоно: Перл бран 350 gsm памукПанталони: 230 gsm памук Внатрешна ткаена прилагодена лента (на дното на кимоното, отворот на ракавот и отворот за панталони)Везови на ракавот Внатрешно венум лого на кимонотоТриаголник засилувањеСтранични отвориВнатрешно засилување на ракавот (н..
6290 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER EVO BJJ GI - ROYAL BLUE
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИКимоно: Перл бран 350 gsm памукПанталони: 230 gsm памук Внатрешна ткаена прилагодена лента (на дното на кимоното, отворот на ракавот и отворот за панталони)Везови на ракавот Внатрешно венум лого на кимонотоТриаголник засилувањеСтранични отвориВнатрешно засилување на ракавот (н..
6290 ден.
VENUM CONTENDER EVO BJJ GI - WHITE VENUM CONTENDER EVO BJJ GI - WHITE
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER EVO BJJ GI - WHITE
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИКимоно: Перл бран 350 gsm памукПанталони: 230 gsm памук Внатрешна ткаена прилагодена лента (на дното на кимоното, отворот на ракавот и отворот за панталони)Везови на ракавот Внатрешно венум лого на кимонотоТриаголник засилувањеСтранични отвориВнатрешно засилување на ракавот (н..
6290 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER KIDS BJJ GI
Венум е горд да ја најави својата нова колекција Venum Contender Brazilian Jiu Jitsu кимона. Дизајнирано е целосно да ги задоволи сите потреби на БЏЏ ентузијастите.Ова кимоно е едно од најлесните во класата. Изработено од 350 грамски материјал, со т.н pearl weave ткаенина, ова кимоно е најлесно кое ..
4690 ден. 4990 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER KIDS BJJ GI
Венум е горд да ја најави својата нова колекција Venum Contender Brazilian Jiu Jitsu кимона. Дизајнирано е целосно да ги задоволи сите потреби на БЏЏ ентузијастите.Ова кимоно е едно од најлесните во класата. Изработено од 350 грамски материјал, со т.н pearl weave ткаенина, ова кимоно е најлесно кое ..
4690 ден. 4990 ден.
VENUM CONTENDER KIDS BJJ GI VENUM CONTENDER KIDS BJJ GI
-6 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER KIDS BJJ GI
Венум е горд да ја најави својата нова колекција Venum Contender Brazilian Jiu Jitsu кимона. Дизајнирано е целосно да ги задоволи сите потреби на БЏЏ ентузијастите.Ова кимоно е едно од најлесните во класата. Изработено од 350 грамски материјал, со т.н pearl weave ткаенина, ова кимоно е најлесно кое ..
4690 ден. 4990 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER KIDS KARATE GI - WHITE
Особено дизајниран за деца, Venum "Contender" Kids Karate кимоното е совршен избор за започнување на Карате.Удобно и нуди силна издржливост.Благодарение на Venum везовите и неговата непобедлива цена, Детската карате кимоно "Contender" ќе ги привлече децата, како и родителите.ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ-..
1690 ден. 1890 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM ELITE 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLACK
VENUM ELITE 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) – BLACK VENUM ELITE 2.0 BJJ GI Е ДИЗАЈНИРАН ДА ВИ ПОМОГНЕ ДА ГИ ОПТИМИЗИРАТЕ ВАШИТЕ ПЕРФОРМАНСИ. БЛАГОДАРЕНИЕ НА МИНИМАЛИСТИЧКИОТ ДИЗАЈН И ЦВРСТИОТ МАТЕРИЈАЛ, ОВА БЏЏ КИМОНО ЌЕ ВЕ ПРИДРУЖУВА ДОЛГ ПЕРИОД ОД ВАШАТА КАРИЕРА, НА ТРЕНИНГ И НА НАТПРЕВАР. ВГ..
9220 ден. 9920 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM ELITE 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLUE
VENUM ELITE 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) – BLUE VENUM ELITE 2.0 BJJ GI Е ДИЗАЈНИРАН ДА ВИ ПОМОГНЕ ДА ГИ ОПТИМИЗИРАТЕ ВАШИТЕ ПЕРФОРМАНСИ. БЛАГОДАРЕНИЕ НА МИНИМАЛИСТИЧКИОТ ДИЗАЈН И ЦВРСТИОТ МАТЕРИЈАЛ, ОВА БЏЏ КИМОНО ЌЕ ВЕ ПРИДРУЖУВА ДОЛГ ПЕРИОД ОД ВАШАТА КАРИЕРА, НА ТРЕНИНГ И НА НАТПРЕВАР. ВГР..
9220 ден. 9920 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM ELITE 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - WHITE
VENUM ELITE 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) – WHITE VENUM ELITE 2.0 BJJ GI Е ДИЗАЈНИРАН ДА ВИ ПОМОГНЕ ДА ГИ ОПТИМИЗИРАТЕ ВАШИТЕ ПЕРФОРМАНСИ. БЛАГОДАРЕНИЕ НА МИНИМАЛИСТИЧКИОТ ДИЗАЈН И ЦВРСТИОТ МАТЕРИЈАЛ, ОВА БЏЏ КИМОНО ЌЕ ВЕ ПРИДРУЖУВА ДОЛГ ПЕРИОД ОД ВАШАТА КАРИЕРА, НА ТРЕНИНГ И НА НАТПРЕВАР. ВГ..
9220 ден. 9920 ден.
VENUM ELITE CLASSIC BJJ GI - BLUE VENUM ELITE CLASSIC BJJ GI - BLUE
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM ELITE CLASSIC BJJ GI - BLUE
VENUM ELITE CLASSIC BJJ GI - BLUE  кимоното е креирано да Ви помогне во извршувањето на Вашите цели и да го постигнете Вашиот  целосен потенцијал.Ова кимоно најдоброто кога е во прашање квалитетот на материјалот и лесноната.  Прилагодено и направено за натпревар: без вишок матери..
8590 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM ELITE LIGHT 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLACK
VENUM ELITE LIGHT 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLACK !!! КИМОНОТО Е КРЕИРАНО ДА ВИ ПОМОГНЕ ВО ИЗВРШУВАЊЕТО НА ВАШИТЕ ЦЕЛИ И ДА ГО ПОСТИГНЕТЕ ВАШИОТ  ЦЕЛОСЕН ПОТЕНЦИЈАЛ. Ова кимоно најдоброто кога е во прашање квалитетот на материјалот и лесноната.  Прилагодено и направено..
9220 ден. 9920 ден.
VENUM ELITE LIGHT 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLACK/BLACK VENUM ELITE LIGHT 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLACK/BLACK
-7 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM ELITE LIGHT 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLACK/BLACK
VENUM ELITE LIGHT 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLACK/BLACK !!! КИМОНОТО Е КРЕИРАНО ДА ВИ ПОМОГНЕ ВО ИЗВРШУВАЊЕТО НА ВАШИТЕ ЦЕЛИ И ДА ГО ПОСТИГНЕТЕ ВАШИОТ  ЦЕЛОСЕН ПОТЕНЦИЈАЛ. Ова кимоно најдоброто кога е во прашање квалитетот на материјалот и лесноната.  Прилагодено и нап..
9220 ден. 9920 ден.
VENUM ELITE LIGHT 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLUE VENUM ELITE LIGHT 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLUE
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM ELITE LIGHT 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLUE
VENUM ELITE LIGHT 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLUE !!! КИМОНОТО Е КРЕИРАНО ДА ВИ ПОМОГНЕ ВО ИЗВРШУВАЊЕТО НА ВАШИТЕ ЦЕЛИ И ДА ГО ПОСТИГНЕТЕ ВАШИОТ  ЦЕЛОСЕН ПОТЕНЦИЈАЛ. Ова кимоно најдоброто кога е во прашање квалитетот на материјалот и лесноната.  Прилагодено и направено за натпрев..
9920 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM ELITE LIGHT 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - WHITE
VENUM ELITE LIGHT 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - WHITE !!! КИМОНОТО Е КРЕИРАНО ДА ВИ ПОМОГНЕ ВО ИЗВРШУВАЊЕТО НА ВАШИТЕ ЦЕЛИ И ДА ГО ПОСТИГНЕТЕ ВАШИОТ  ЦЕЛОСЕН ПОТЕНЦИЈАЛ. Ова кимоно најдоброто кога е во прашање квалитетот на материјалот и лесноната.  Прилагодено и направено за ..
9220 ден. 9920 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM ELITE LIGHT BJJ GI - BLACK
Venum "Elite" BJJ black - black кимоното е креирано да Ви помогне во извршувањето на Вашите цели и да го постигнете Вашиот  целосен потенцијал.Ова кимоно најдоброто кога е во прашање квалитетот на материјалот и лесноната.  Прилагодено и направено за натпревар: без вишок материјал, а п..
8790 ден.
VENUM POWER 2.0 BJJ GI VENUM POWER 2.0 BJJ GI
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM POWER 2.0 BJJ GI
Venum Power 2.0 BJJ Gi се состои од памучен горен дел од Pearl Wave од 450 gsm кој е цврсто засилен преку неговиот дизајн за максимална издржливост.Нејзината EVA јака ќе Ви помогне подобро да одолеете во напор и контра нападите од Вашите противници.Дизајнирани да издржат разни притисоци при влечење,..
8790 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM POWER 2.0 BJJ GI
Venum Power 2.0 BJJ Gi се состои од памучен горен дел од Pearl Wave од 450 gsm кој е цврсто засилен преку неговиот дизајн за максимална издржливост.Нејзината EVA јака ќе Ви помогне подобро да одолеете во напор и контра нападите од Вашите противници.Дизајнирани да издржат разни притисоци при влечење,..
8490 ден. 8790 ден.
Кимоно за карате "Roomaif" (бела боја) Кимоно за карате "Roomaif" (бела боја)
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Roomaif Име на продуктот: Кимоно за карате "Roomaif" (бела боја)
Кимоното се продава комплет со појас (бела боја)Материјал: 100% памукГолемини: 110, 120, 130, 140, 150 см...
1590 ден.
Кимоно за карате "Roomaif" (црна боја) Кимоно за карате "Roomaif" (црна боја)
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Roomaif Име на продуктот: Кимоно за карате "Roomaif" (бела боја)
Кимоното се продава комплет со појас (бела боја)Примена во: карате, џиу џица, бразилска џиу џица, нинџутсу, кунг фуМатеријал: 100% памукГолемини: 120, 130, 140, 150, 160,170 см...
1590 ден.
VENUM CONTENDER KIDS BJJ GI VENUM CONTENDER KIDS BJJ GI
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER KIDS BJJ GI
Венум е горд да ја најави својата нова колекција Venum Contender Brazilian Jiu Jitsu кимона. Дизајнирано е целосно да ги задоволи сите потреби на БЏЏ ентузијастите.Ова кимоно е едно од најлесните во класата. Изработено од 350 грамски материјал, со т.н pearl weave ткаенина, ова кимоно е најлесно кое ..
4990 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CLASSIC 2.0 BJJ GI - BLUE
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИКимоно: 450 gsm Памучен Перл бран.Панталони: Дијамантски ripstop 280 gsm.Декоративно шиење на кимоното.Внатрешно зајакнување на ракавот (при отворање на ракавите).Внатрешно триаголник засилување на странични отвори и засилување на дното на кимоното.Закривени странични отвори.Т..
8490 ден. 8990 ден.
VENUM CLASSIC 2.0 BJJ GI  - BLACK VENUM CLASSIC 2.0 BJJ GI  - BLACK
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CLASSIC 2.0 BJJ GI - BLACK
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИКимоно: 450 gsm Памучен Перл бран.Панталони: Дијамантски ripstop 280 gsm.Декоративно шиење на кимоното.Внатрешно зајакнување на ракавот (при отворање на ракавите).Внатрешно триаголник засилување на странични отвори и засилување на дното на кимоното.Закривени странични отвори.Т..
8990 ден.
Бренд: Roomaif Име на продуктот: Кимоно за бразилска џиу џица "Roomaif"
Карактеристики на горниот дел од кимоното:- Зајакнување на сите потребни места;- Двојно шиење на сите амблеми;- Издржлив ревер обвиткан со Rip Stop материјал кој се суши брзо; Панталоните се изработени од војнички рангиран Rip Stop материјал:- Технички поставена врвка со доволен степен на расте..
3990 ден. 4500 ден.
Бренд: Roomaif Име на продуктот: Кимоно за бразилска џиу џица "Roomaif"
Карактеристики на горниот дел од кимоното:- Зајакнување на сите потребни места;- Двојно шиење на сите амблеми;- Издржлив ревер обвиткан со Rip Stop материјал кој се суши брзо; Панталоните се изработени од војнички рангиран Rip Stop материјал:- Технички поставена врвка со доволен степен на расте..
3990 ден. 4500 ден.
Бренд: Roomaif Име на продуктот: Кимоно за бразилска џиу џица "Roomaif"
Карактеристики на горниот дел од кимоното:- Зајакнување на сите потребни места;- Двојно шиење на сите амблеми;- Издржлив ревер обвиткан со Rip Stop материјал кој се суши брзо; Панталоните се изработени од војнички рангиран Rip Stop материјал:- Технички поставена врвка со доволен степен на расте..
3990 ден. 4500 ден.
Прикажани 1 до 38 од 38 (1 страни)