НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

Кимона за Бразилска Џиу Џица


Бренд: Gameness Име на продуктот: Gameness детско кимоно "AIR"
Бренд: GamenessГолемиа: детски големиниАИР кимоноGameness АИР моделот на кимоно е едно од најпопуларните кимона некогаш направени. Тоа е едно од најлесните кимоно некогаш направени на пазарот, што го прави погодно за тренинг во жешките денови, кога Ви е потребно лесно кимоно за следните турнири, а в..
3990 ден. 4490 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 2.0 KIDS BJJ GI - BLACK
Дизајниран за целодневни и секојдневни предизвици во бразилската џиу џица.Венум "Челинџер 3.0" БЏЏ кимоното е изработено од најдобрата “Pearl Weave” ткаенина на пазарот. Технички карактеристики:- Горен дел: “Pearl Weave” памук.- Лесна ..
5490 ден. 5990 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 2.0 KIDS BJJ GI - BLUE
Дизајниран за целодневни и секојдневни предизвици во бразилската џиу џица.Венум "Челинџер 3.0" БЏЏ кимоното е изработено од најдобрата “Pearl Weave” ткаенина на пазарот. Технички карактеристики:- Горен дел: “Pearl Weave” памук.- Лесна ..
5490 ден. 5990 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 2.0 KIDS BJJ GI - WHITE
Дизајниран за целодневни и секојдневни предизвици во бразилската џиу џица.Венум "Челинџер 3.0" БЏЏ кимоното е изработено од најдобрата “Pearl Weave” ткаенина на пазарот. Технички карактеристики:- Горен дел: “Pearl Weave” памук.- Лесна ..
5490 ден. 5890 ден.
VENUM CHALLENGER 3.0 BJJ GI - BLACK/GREY VENUM CHALLENGER 3.0 BJJ GI - BLACK/GREY
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 3.0 BJJ GI - BLACK/GREY
Дизајниран за целодневни и секојдневни предизвици во бразилската џиу џица.Венум "Челинџер 3.0" БЏЏ кимоното е изработено од најдобрата “Pearl Weave” ткаенина на пазарот. Технички карактеристики:- Горен дел: “Pearl Weave” памук.- Лесна ..
8390 ден.
VENUM CHALLENGER 3.0 BJJ GI - NAVY BLUE/ORANGE VENUM CHALLENGER 3.0 BJJ GI - NAVY BLUE/ORANGE
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 3.0 BJJ GI - NAVY BLUE/ORANGE
Дизајниран за целодневни и секојдневни предизвици во бразилската џиу џица.Венум "Челинџер 3.0" БЏЏ кимоното е изработено од најдобрата “Pearl Weave” ткаенина на пазарот. Технички карактеристики:- Горен дел: “Pearl Weave” памук.- Лесна ..
8390 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 4.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLACK
VENUM CHALLENGER 4.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) – BLACKОва Venum BJJ кимоно е едно од најдобрите светски BJJ кимона, благодарение на неговите отпорни материјали, Venum Challenger 4.0 обезбедува оптимално управување со влага и Ви дава голема удобност.Силната и мека јака ви дава подобра одбрана од Вашит..
8990 ден. 9610 ден.
VENUM CLASSIC 2.0 BJJ GI VENUM CLASSIC 2.0 BJJ GI
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CLASSIC 2.0 BJJ GI
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИКимоно: 450 gsm Памучен Перл бран.Панталони: Дијамантски ripstop 280 gsm.Декоративно шиење на кимоното.Внатрешно зајакнување на ракавот (при отворање на ракавите).Внатрешно триаголник засилување на странични отвори и засилување на дното на кимоното.Закривени странични отвори.Т..
8990 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER 2.0 BJJ GI - BLACK
Венум е горд да ја најави својата нова колекција Venum Contender Brazilian Jiu Jitsu кимона. Дизајнирано е целосно да ги задоволи сите потреби на БЏЏ ентузијастите.Ова кимоно е едно од најлесните во класата. Изработено од 350 грамски материјал, со т.н pearl weave ткаенина, ова кимоно е најлесно кое ..
5450 ден. 5690 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER 2.0 BJJ GI - BLUE
Венум е горд да ја најави својата нова колекција Venum Contender Brazilian Jiu Jitsu кимона. Дизајнирано е целосно да ги задоволи сите потреби на БЏЏ ентузијастите.Ова кимоно е едно од најлесните во класата. Изработено од 350 грамски материјал, со т.н pearl weave ткаенина, ова кимоно е најлесно кое ..
5450 ден. 5690 ден.
VENUM CONTENDER 2.0 BJJ GI - NAVY VENUM CONTENDER 2.0 BJJ GI - NAVY
-4 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER 2.0 BJJ GI - NAVY
Венум е горд да ја најави својата нова колекција Venum Contender Brazilian Jiu Jitsu кимона. Дизајнирано е целосно да ги задоволи сите потреби на БЏЏ ентузијастите.Ова кимоно е едно од најлесните во класата. Изработено од 350 грамски материјал, со т.н pearl weave ткаенина, ова кимоно е најлесно кое ..
5450 ден. 5690 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER 2.0 BJJ GI - WHITE
Венум е горд да ја најави својата нова колекција Venum Contender Brazilian Jiu Jitsu кимона. Дизајнирано е целосно да ги задоволи сите потреби на БЏЏ ентузијастите.Ова кимоно е едно од најлесните во класата. Изработено од 350 грамски материјал, со т.н pearl weave ткаенина, ова кимоно е најлесно кое ..
4990 ден. 5290 ден.
Прикажани 1 до 12 од 37 (4 страни)