НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

Патики


Бренд: Leone 1947 Име на продуктот: HERMES BOXING SHOES
Врзување: врвкиДисциплини: боксПол: унисексЛесни чизми кои овозможуваат пенетрација на воздух, покриени со PU антиалергенски микс кој ја олеснува размената на топлина и го избегнува потењето. Двојната обвивка околу натписите и зајакнувањето на петицата овозможува постабилно движење. Под петицата има..
3500 ден. 4890 ден.
SHADOW BOXING SHOES CL187 SHADOW BOXING SHOES CL187
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Leone 1947 Име на продуктот: SHADOW BOXING SHOES
Врзување: чичак лента + врвкиДисциплини: боксПол: унисексПогоден за тренинг и спортување. Изработен од висококвалитетен водоотпорен материјал. Засилувањата околу зглобовите и спојката на лентата дополнително го затегаат зглобот, но исто така овозможуваат дополнителна заштита при движење. Патиките се..
3690 ден.
VENUM ELITE BOXING SHOES VENUM ELITE BOXING SHOES
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM ELITE BOXING SHOES
ПОГОЛЕМА МОЌПОГОЛЕМА КРЕАТИВНОСТДОБРО БАЛАНСИРАН ПИВОТ & УДОБНОСТПосле две години истражување и развој, ВЕНУМ е горд да ви ги претстави нивните први професионални боксерски патики.Боксерските патики "ELITE" се резултат на стратешко истражување, развој и соработка помеѓу нашите инженери за про..
9990 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM ELITE BOXING SHOES
ПОГОЛЕМА МОЌПОГОЛЕМА КРЕАТИВНОСТДОБРО БАЛАНСИРАН ПИВОТ & УДОБНОСТПосле две години истражување и развој, ВЕНУМ е горд да ви ги претстави нивните први професионални боксерски патики.Боксерските патики "ELITE" се резултат на стратешко истражување, развој и соработка помеѓу нашите инженери за про..
9990 ден.
VENUM ELITE BOXING SHOES VENUM ELITE BOXING SHOES
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM ELITE BOXING SHOES
ПОГОЛЕМА МОЌПОГОЛЕМА КРЕАТИВНОСТДОБРО БАЛАНСИРАН ПИВОТ & УДОБНОСТПосле две години истражување и развој, ВЕНУМ е горд да ви ги претстави нивните први професионални боксерски патики.Боксерските патики "ELITE" се резултат на стратешко истражување, развој и соработка помеѓу нашите инженери за произв..
9990 ден.
VENUM ELITE BOXING SHOES VENUM ELITE BOXING SHOES
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM ELITE BOXING SHOES
ПОГОЛЕМА МОЌПОГОЛЕМА КРЕАТИВНОСТДОБРО БАЛАНСИРАН ПИВОТ & УДОБНОСТПосле две години истражување и развој, ВЕНУМ е горд да ви ги претстави нивните први професионални боксерски патики.Боксерските патики "ELITE" се резултат на стратешко истражување, развој и соработка помеѓу нашите инженери за произв..
9990 ден.
Прикажани 1 до 6 од 6 (1 страни)