НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

Хеланки


EXTREMA LONG SHORTS ABX55 EXTREMA LONG SHORTS ABX55
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Leone 1947 Име на продуктот: EXTREMA LONG SHORTS ABX55
КАРАКТЕРИСТИКИПол: МашкиМатеријал: Полиестер..
1990 ден.
Бренд: Leone 1947 Име на продуктот: LONG SHORTS ABX56
КАРАКТЕРИСТИКИПол: МашкиМатеријал: Полиестер..
2090 ден. 3090 ден.
THE STRONGEST MKD SPATS THE STRONGEST MKD SPATS
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: The Strongest Име на продуктот: THE STRONGEST MKD SPATS
Уникатен модел, висок квалитет на материјал и изработка!Тие се со исклучително атрактивен дизајн, направени да траат со денови, со месеци за тренинг во салата без знаци на опаѓање!Технички карактеристики:- Високиот квалитет на споевите за поголема издржливост.- Суб..
1390 ден.
VENUM BLOODY ROAR SPATS - RED VENUM BLOODY ROAR SPATS - RED
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM BLOODY ROAR SPATS - RED
Нашите хеланки се направени врз основа на борбеното искуство и потребите на нашите борци!Тие се со исклучително атрактивен дизајн, направени да траат со денови, со месеци за тренинг во салата без знаци на опаѓање!Технички карактеристики:- Високиот квалите..
3090 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER 2.0 COMPRESSION SPATS
Нашите хеланки се направени врз основа на борбеното искуство и потребите на нашите борци!Тие се со исклучително атрактивен дизајн, направени да траат со денови, со месеци за тренинг во салата без знаци на опаѓање!Технички карактеристики:- VENUM DRY Tech т..
3090 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM DRAGON'S FLIGHT SPATS
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИМАТЕРИЈАЛИ: 87% полиестер - 13% спандекс / еластична и многу отпорна ткаенина / засилени рабови.ТЕХНОЛОГИЈА НА ВЕНУМ КОМПРЕСИЈА: Ја подобрува циркулацијата на крвта во мускулите и го забрзува времето за обновување.VENUM DRY TECH ™ ТЕХНОЛОГИЈА: Обезбедува оптимална контрола на ..
3090 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM DUNE LEGGINGS - хеланки за девојки
Нашите хеланки се направени врз основа на борбеното искуство и потребите на нашите борци!Тие се со исклучително атрактивен дизајн, направени да траат со денови, со месеци за тренинг во салата без знаци на опаѓање!Технички карактеристики:- 87 % полиестер -..
3090 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM DUNE LEGGINGS CROPS - 3/4 хеланки за девојки
Нашите хеланки се направени врз основа на борбеното искуство и потребите на нашите борци!Тие се со исклучително атрактивен дизајн, направени да траат со денови, со месеци за тренинг во салата без знаци на опаѓање!Технички карактеристики:- 87 % полиестер -..
3090 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM DUNE LEGGINGS CROPS - 3/4 хеланки за девојки
Нашите хеланки се направени врз основа на борбеното искуство и потребите на нашите борци!Тие се со исклучително атрактивен дизајн, направени да траат со денови, со месеци за тренинг во салата без знаци на опаѓање!Технички карактеристики:- 87 % полиестер -..
3090 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM GIANT SPATS - BLACK
Нашите хеланки се направени врз основа на борбеното искуство и потребите на нашите борци!Тие се со исклучително атрактивен дизајн, направени да траат со денови, со месеци за тренинг во салата без знаци на опаѓање!Технички карактеристики:- Високиот квалите..
3090 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM GLADIATOR 3.0 SPATS - BLACKWHITE
Нашите хеланки се направени врз основа на борбеното искуство и потребите на нашите борци!Тие се со исклучително атрактивен дизајн, направени да траат со денови, со месеци за тренинг во салата без знаци на опаѓање!Технички карактеристики:- Високиот квалите..
3090 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM GORILLA SPATS - BLACK
Нашите хеланки се направени врз основа на борбеното искуство и потребите на нашите борци!Тие се со исклучително атрактивен дизајн, направени да траат со денови, со месеци за тренинг во салата без знаци на опаѓање!Технички карактеристики:- Високиот квалите..
3090 ден.
Прикажани 1 до 12 од 20 (2 страни)