НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

Протеински Гејнери


Бренд: Kevin Levrone Signature Series Име на продуктот: ANABOLIC MASS 3 kg. (нова формула)
ПОСЛЕДНИОТ ЗБОР на МОДЕРНАТА ТЕХНОЛОГИЈА за производство на СУПЛЕМЕНТИ  - "ANABOLIC MASS" by KEVIN LEVRONE!!!НОВА ФОРМУЛА со 8 СОСТОЈКИ во една доза за побрзо градење на МУСКУЛНА МАСА- Про гејенер за градба на мускулите- Асистира во градење на чиста мускулна маса- Збогатен со креатин- Тестосеро..
2090 ден. 2490 ден.
ANABOLIC MASS 7 kg.  (нова формула) ANABOLIC MASS 7 kg.  (нова формула)
Hot -10 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Kevin Levrone Signature Series Име на продуктот: ANABOLIC MASS 7 kg. (нова формула)
ПОСЛЕДНИОТ ЗБОР на МОДЕРНАТА ТЕХНОЛОГИЈА за производство на СУПЛЕМЕНТИ  - "ANABOLIC MASS" by KEVIN LEVRONE!!!НОВА ФОРМУЛА со 8 СОСТОЈКИ во една доза за побрзо градење на МУСКУЛНА МАСА- Про гејенер за градба на мускулите- Асистира во градење на чиста мускулна маса- Збогатен со креатин- Тестосеро..
3790 ден. 4190 ден.
Бренд: Applied Nutrition Име на продуктот: CRITICAL MASS 2.4 kg - 40 дози
               Нова формула со намален шеќерКритикал Мас е просто кажано најдобриот и најодобрениот суплемент за зголемување на мускулната маса. Употребени се највисоките квалитетни сосотојки, кои се внимателно селектирани за својата можнос..
2190 ден. 2490 ден.
Бренд: Applied Nutrition Име на продуктот: CRITICAL MASS 6 kg - 100 дозерки
               Нова формула со намален шеќерКритикал Мас е просто кажано најдобриот и најодобрениот суплемент за зголемување на мускулната маса. Употребени се највисоките квалитетни сосотојки, кои се внимателно селектирани за својата можнос..
3790 ден. 4190 ден.
Бренд: Fitness Authority Име на продуктот: FA Nutrition Xtreme Mass Effect 5 кг.
Екстрим Мас ефект - Нова генерација на гејнери. - 148 Јаглени Хидрати- 30 грама Протеини- Протеински микс - Јаглено-хидратен миксПрашок за правење на јаглехидратен и протеински пијалок. Секоја порција од Екстрим Мас Ефект ве снабдува со 30 грама протеин за мускулен раст и одржување на мускулна ..
1990 ден. 2390 ден.
Бренд: Dorian Yates Nutrition Име на продуктот: Game Changer Mass 3 kg.
Гејм Чејнџер МасМоќен гејнер за мускулиВеј Протеин концентрат, веј протеин изолат, хидролизиран веј протеин изолат, хидролизиран казеин Револуционерен гејнер за мускули64 гр. протеин128 гр. Јагленохидрати5 гр. креатинЛ ГлутаминА-АКГЛ ЦитрулинЛ ЛизинВитаминско - минерален комплексЦинкМагнезиумА..
1990 ден. 2490 ден.
Бренд: Kevin Levrone Signature Series Име на продуктот: GOLD LEAN MASS 6 kg.
-         Премиум протеински бленд: ПРОТЕИНСКИ ИЗОЛАТ, ХИДРОЛИЗИРАН ВЕЈ ПРОТЕИН, ПРОТЕИНСКИ КОНЦЕНТРАТ-         Засилувач на хормонот за раст-         Антикатаболик формула: БЦА..
3790 ден. 4190 ден.
Бренд: Kevin Levrone Signature Series Име на продуктот: Levro Legendary MASS 3 kg.
Левро Леџендери Мас е нова генерација на гејнери базиран врз внимателно избран размер од јаглехидрати и протеини. Оваа иконска мешавина за зголемување на масата е наменета за атлети со интензивни тренинзи, чија цел е да постигнат максимално ниво на чиста телесна маса и мускулна сила. Секоја пор..
1990 ден. 2290 ден.
Бренд: Kevin Levrone Signature Series Име на продуктот: LevroLegendaryMASS 6.8 kg.
ЛевроЛеџендериМасс е нова генерација на гејнери базиран врз внимателно избран размер од јаглехидрати и протеини. Оваа иконска мешавина за зголемување на масата е наменета за атлети со интензивни тренинзи, чија цел е да постигнат максимално ниво на чиста телесна маса и мускулна сила. Секоја порц..
3590 ден. 3990 ден.
Бренд: Fitness Authority Име на продуктот: BAD ASS MASS 3 kg.
ГОЛЕМИНАТА НА ВАШЕТО ТЕЛО ИМА ГОЛЕМО ВЛИЈАНИЕ, САМО МАЛИТЕ КАЖУВААТ ДЕКА ТОА НЕ Е ВАЖНО!!!“BAD ASS MASS” помага во добивање на чиста мускулна маса.Збогатен со креатин и Л-глутамин60г протеин во порција3кг/30 порции-       30 грама протеин !!!-     &nb..
1990 ден. 2490 ден.
Бренд: Fitness Authority Име на продуктот: Core Mass 3 kg. Fitness Authority
Порција: 4 дози ( 200г )Нутритивна вредност во  100г           200гЕнергија                                   1596 кџ     3177кџПротеин           &nbs..
1750 ден. 1890 ден.
Бренд: Fitness Authority Име на продуктот: BAD ASS MASS 7 kg.
ГОЛЕМИНАТА НА ВАШЕТО ТЕЛО ИМА ГОЛЕМО ВЛИЈАНИЕ, САМО МАЛИТЕ КАЖУВААТ ДЕКА ТОА НЕ Е ВАЖНО!!!“BAD ASS MASS” помага во добивање на чиста мускулна маса.Збогатен со креатин и Л-глутамин60г протеин во порција од 200 гр.7кг/70 порции-       60 грама протеин !!!-  ..
3690 ден. 3990 ден.
Прикажани 1 до 12 од 13 (2 страни)