НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

THORN+FIT

ANTI-BURST GYM BALL ANTI-BURST GYM BALL
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: THORN+FIT Име на продуктот: ANTI-BURST GYM BALL
СЕ ПРОДАВА СО СПАКУВАНА СО ПУМПА !!!Оваа топка за стабилност со високиот квалитет допринесува за поголема нестабилност за време на тежински тренинг и ја подобрува рамнотежата во стомачните мускули (core мускулите). Интегрирајте ја стабилноста во сите видови спортски активности и рехабилитации.Област..
990 ден.
Бренд: THORN+FIT Име на продуктот: GYMNASTIC GRIPS
Заштитете ги Вашите дланки со THORN + fit Gymnastic grips !!!THORN + fit Gym грипс ги штитат Вашите раце за време на подигнување на вратило, држење на шипката и други WODs.Protec Grips се направени од тенка оригинална кожа која нуди удобен и рационализиран зафат што ги штити рацете за време на повле..
690 ден. 790 ден.
LIFTER 2.0 WEIGHTLIFTING BELT LIFTER 2.0 WEIGHTLIFTING BELT
-11 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: THORN+FIT Име на продуктот: LIFTER 2.0 WEIGHTLIFTING BELT
Овој појас е лесна алтернатива на традиционалниот тежок кожен појас за кревање тежина. Обезбедува цврста и стабилна поддршка на долниот дел на грбот и абдоменот во текот на  чучњеви, исрлања, мртво дигање.Дизајн со механизам за затегнување (ролер)  овозможува целосно прилагодливо, дополнит..
1150 ден. 1290 ден.
RESISTANCE BAND HEAVY RESISTANCE BAND HEAVY
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: THORN+FIT Име на продуктот: RESISTANCE BAND HEAVY
ЕЛАСТИЧНИТЕ ЛЕНТИ се одлична алатка за  тренинг и активирање на глутеусот, движења за стабилноста на скапулата и вежби за спречување на повреди. Поради нивната големина и форма, тие се добро прилагодени за вежби за рехабилитација.РЕЗИСТЕНТНИТЕ ЛЕНТИ се погодни за многу различни вежби на нозете ..
240 ден.
RESISTANCE BAND LIGHT RESISTANCE BAND LIGHT
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: THORN+FIT Име на продуктот: RESISTANCE BAND LIGHT
ЕЛАСТИЧНИТЕ ЛЕНТИ се одлична алатка за  тренинг и активирање на глутеусот, движења за стабилноста на скапулата и вежби за спречување на повреди. Поради нивната големина и форма, тие се добро прилагодени за вежби за рехабилитација.РЕЗИСТЕНТНИТЕ ЛЕНТИ се погодни за многу различни вежби на нозете ..
190 ден.
Бренд: THORN+FIT Име на продуктот: SHIN PROTECTORS CAMO
THORN + fit Штитниците за нозе се изградени со издржлив 5мм неопрен, со добра вентилација на материјалот  и еластична целосна печатена ткаенина на задната страна. Тие нудат крајна заштита на Вашите нозе при скокање на кутија, качување по јаже, чучњеви, преклони итн... Тие се лесни, малку компре..
1190 ден. 1490 ден.
SUPERBAND LARGE SUPERBAND LARGE
-11 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: THORN+FIT Име на продуктот: SUPERBAND LARGE
Нашите одлични еластични ленти се идеални за powerlifting  и мобилност.За разлика од останатите ленти кои ги имаме на нашиот пазар кои се непрофесионални, лентите од "THORN + FIT" се сертифицирани и се наменети за оние кои сакаат квалитетен производ со одлична цврстина, еластичност и долготрајн..
1590 ден. 1790 ден.
SUPERBAND MEDIUM SUPERBAND MEDIUM
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: THORN+FIT Име на продуктот: SUPERBAND MEDIUM
Нашите одлични еластични ленти се идеални за powerlifting  и мобилност.За разлика од останатите ленти кои ги имаме на нашиот пазар кои се непрофесионални, лентите од "THORN + FIT" се сертифицирани и се наменети за оние кои сакаат квалитетен производ со одлична цврстина, еластичност и долготрајн..
1490 ден.
Прикажани 1 до 8 од 8 (1 страни)