НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

LEVRONE SHAABOOM PUMP SHOT 120 ml

LEVRONE SHAABOOM PUMP SHOT 120 ml
LEVRONE SHAABOOM PUMP SHOT 120 ml
LEVRONE SHAABOOM PUMP SHOT 120 ml
LEVRONE SHAABOOM PUMP SHOT 120 ml
LEVRONE SHAABOOM PUMP SHOT 120 ml
LEVRONE SHAABOOM PUMP SHOT 120 ml
LEVRONE SHAABOOM PUMP SHOT 120 ml
LEVRONE SHAABOOM PUMP SHOT 120 ml

"MADE BY LEGEND"....KEVIN LEVRONE ... Научно дизајнирана комбинација на активни состојки! 

120 ml. МОЌЕН СТИМУЛАНС + ПРОТЕИНСКИ ИЗОЛАТ ... ЕДИНСТВЕН НА ПАЗАРОТ !!!

 4 ДОЗИ ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ ОД 120 МЛ. !!!

 6000мг Цитрулин-Малат

3200мг Бета-Аланин

2000мг Аргинин АКГ

1000мг  Таурин

200мг    Кофеин анхиндрус              

125мг    Глукуронолактон     

25мг       Веј Протеин изолат       

Овој моќен стимуланс:

 

- ја зголемува енергијата!

 

- ги подобрува фокусот и концентрацијата!

 

-  jа зголемува издржливоста!

 

- го забрзува транспортот на хранливи материи и кислород!

 

- го подобрува пуферниот капацитет!

 

- ја намалува акумулацијата на млечна киселина!

 

- ги отстранува слободните радикали од активните мускули и осигурува соодветна хидратација.

 

-  0% шеќер!

 

-  0% масти! 

 

НУТРИТИВНИ ФАКТИ 

Порција 1/4 ампула (30мл) 

Порции во пакувањето 4

 

Содржина во                             30мл                                             60мл                              

 

Содржина во                           30мл                                             60мл                                

Цитрулин Малат                   1500мг                                         3000мг

Од кој цитрулин                   1000мг                                          2000мг

ААКГ                                           500мг                                           1000мг

Од кој аргинин                      350мг                                            700мг

Бета Аланин                            800мг                                           1600мг

Таурин                                      500мг                                             1000мг

Кофеин анхиндрус              100мг                                              200мг

Глукуронолактон                  62,5мг                                           125мг

Веј протеин изолат              12,5мг                                            25мг


ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ СПОРТИСТИ .... ЗА ПОДОБРИ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕ ДА КОНЗУМИРАТЕ ДВЕ ДОЗИ ... 60 МЛ. !!!

LEVRONE SHAABOOM PUMP SHOT 120 ml
  • Достапност: На залиха
  • Име на продуктот: LEVRONE SHAABOOM PUMP SHOT 120 ml
99 ден.