НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

BAD ASS CUTS единечно пакување (9 капсули)

BAD ASS CUTS единечно пакување (9 капсули)
BAD ASS CUTS единечно пакување (9 капсули)
BAD ASS CUTS единечно пакување (9 капсули)
BAD ASS CUTS единечно пакување (9 капсули)
BAD ASS CUTS единечно пакување (9 капсули)
BAD ASS CUTS единечно пакување (9 капсули)
-19 %
BAD ASS CUTS единечно пакување (9 капсули)
BAD ASS CUTS единечно пакување (9 капсули)
BAD ASS CUTS единечно пакување (9 капсули)
BAD ASS CUTS единечно пакување (9 капсули)
BAD ASS CUTS единечно пакување (9 капсули)
BAD ASS CUTS единечно пакување (9 капсули)

Комплетна формула за НАМАЛУВАЊЕ НА ТЕЖИНАТА

Стимуланс и метаболичен комплекс

Формула за балансирање на водата

Во порција 

 • 1103 мг Природен комплекс на диуретици
 • 1067мг Адаптоген комплекс
 • 914мг Комплекс од црн и зелен чај
 • 610мг дигестивен комплекс

9 софтгел капсули - КОМПЛЕТ за еден ден !!!

Количина во                                                                   1 кесичка

 • Екстракт од семе од кола јатка                         150мг
 • Кофеин анхиндрус                                               91,6мг
 • Екстракт од семе од гуарана (22% кофеин)   77мг (16,9мг)
 • Екстракт од грејпфрут                                         75мг
 • Екстракт од корен од панакс женшен            75мг
 • Екстракт од корен од сиберски жен                24мг 

Дигестивен комплекс                                                  610мг

 • Пектин од јаболко                                             225мг
 • Екстракт од семе од лушпа од псилиум  100мг
 • Екстрат од лист од маслинка                        80мг
 • Екстракт од зрно од зелено кафе                60мг (30мг)
 • Екстракт од кора од цимет                            50мг
 • Екстраткт од семе од црн пипер                 10мг (9,5мг)
 • Екстракт од лист од обична жалфија        5мг
 • Екстракт од овошен кајен пипер                5мг (0,05мг) 

Комплекс од зелен и црн чај                                             913,8мг

Комплекс од екстракт од лисја од зелен чај               838,8мг

 •  Екстракт од лисја на зелен чај (45%ЕГЦГ)              310мг 
 •  Екстракт од лисја на зелен чај (90% полифен.)    300мг 
 •  Екстракт од лисја на зелен чај (40% кофеин)        228мг 
 • Екстракт од лисја од црн чај (20% теафлавини)    75мг 

Комплекс од природни диуретици                                1103мг

 • Екстракт од корен на глуварче                      300мг
 • Екстракт од корен на ѓумбир (5% ќумбир)  220мг 
 • Екстракт од корен на Уве Урси                      200мг
 • Екстракт од корен на коприва                      100мг
 • Екстракт од лист на Јерба Мате                    182,9
 • Екстракт од корен од бурдок        (чичак)    25мг
 • Екстракт од семе на целер                             25мг
 • Овошје од бобинки од смрека                      25мг
 • Кверцетин                                                          25мг 

Адаптоген комплекс                                                    1068мг

 • Л-Тирозин                                                             245мг
 • Екстракт од лист на готу кола                      225мг
 • Холин битартрат                                               225мг
 • Од кој холин                                                        92,3мг
 • Екстракт од корен од Ашваганда               223мг (5,6мг)
 • Риба фосфатидилсерин                                 100мг
 • Екстракт од билка од Бакопа мониери    50мг                     


BAD ASS CUTS единечно пакување (9 капсули)
 • Достапност: На залиха
 • Име на продуктот: BAD ASS CUTS единечно пакување (9 капсули)
Клуб цена: 65 ден.
Редовна цена: 80 ден.