НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

Synthesis Multi Creatine Complex

Synthesis Multi Creatine Complex
Synthesis Multi Creatine Complex
-10 %
Synthesis Multi Creatine Complex
Synthesis Multi Creatine Complex

Силата во комбинација со исхрана обезбедува победа со секое повторување.

Synthesis Multi Creatine Complex е огромна моќ што можете да ја почувствувате, дали сте подготвени за тоа?

SYNTESIS MULTI CREATINE COMPLEX:

  • Две најефективни форми на креатин
  • Збогатен со бета-аланин и таурин
  • Ги поддржува анаболните процеси и развојот на мускулната маса
  • Ги зголемува депоата на фосфокреатин

Synthesis Multi Creatine Complex е напреден креатински микс збогатен со бета-аланин и таурин.

Nuclear Nutrition користи само докажани состојки - со креатин во две од најдобро докажаните биодостапни форми ќе можете да ги зголемите вашите енергетски резерви, овозможувајќи ви да ги подигнете тежините и комплетните сетови како никогаш порано, додека бета-аланин и таурин ќе ја зголемат својата издржливост . Synthesis Multi Creatine Complex е производ кој ќе ги максимизира Вашите мускулни и силови придобивки. "Не оставај ништо незавршено" и поправете го Вашето место на врвот на синџирот на исхрана.

Верижна реакција која ќе Ве промени засекогаш!

Serving size: 1 heaped scoop (~7,9 g)

Servings per container: 40

Active ingredients in:7,9g
Creatine monohydrate3000 mg
of which creatine2640 mg
Tri-creatine malate3000 mg
of which creatine2240 mg
Beta-alanine (as CarnoSyn®)1000 mg
Taurine500 mg
Synthesis Multi Creatine Complex
БЕСПЛАТНА достава за сметка над:
1500 ден. во Скопје и 2500 ден. низ Македонија, Доколку имате попуст на производот, доставта е на Ваша сметка
Инфо за нарачки
Доколку сакате да нарачате одреден вкус за суплементот, Ве молиме контактирајте не на 070 832 962, 078 579 473 и 078 386 694 за да Ви потврдиме дали во моментот го имаме на залиха вкусот кој Вие го посакувате, а доколку вкусот не Ви е битен продложете со нарачката. Ви благодариме.
  • Достапност: На залиха
  • Име на продуктот: Synthesis Multi Creatine Complex
Клуб цена: 890 ден.
Редовна цена: 990 ден.