НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

Промоции

Бренд: Optimum Nutrition Име на продуктот: GOLD STANDARD 100% WHEY 908 gr.
ВИСТИНСКА СИЛА НА ПРОТЕИНОТИзолатите од протеини од сурутка (WPI) се најчиста форма на протеин од сурутка која моментално постои. WPI се скапи, но тие се меѓу најдобрите протеини за кои може да ги купите за Вашите пари. Затоа ИЗОЛАТОРОТ е првата состојка што ја читате на етикетата "GOLD STANDARD..
1990 ден. 2700 ден.
Бренд: Optimum Nutrition Име на продуктот: GOLD STANDARD 100% WHEY 2.27 kg.
ВИСТИНСКА СИЛА НА ПРОТЕИНОТИзолатите од протеини од сурутка (WPI) се најчиста форма на протеин од сурутка која моментално постои. WPI се скапи, но тие се меѓу најдобрите протеини за кои може да ги купите за Вашите пари. Затоа ИЗОЛАТОРОТ е првата состојка што ја читате на етикетата "GOLD STANDARD..
3690 ден. 4590 ден.
Прикажани 1 до 2 од 2 (1 страни)