НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

Како да нарачам

1. Можете да нарачате и платите преку нашиот веб сајт (плаќањето е со Visa / Master / Maestro) и доколку нарачате:         - До 12 часот (живеете во Скопје) производот ќе го добиете истиот ден, а доколку нарачате после 12 часот, производот ќе го добиете следниот ден;         - До 17 часот (живеете на територијата на Македонија), производот ќе го добиете следниот ден. 2. Доставата е гратис ако:         - Нарачката е поголема од 1500 денари за територијата на град Скопје или         - Нарачката е поголема од 2500 денари за територијата на Р. Македонија. 3. Доставата за територијата на град Скопје чини 100 денари, а за територијата на Р. Македонија чини 150 денари; 4. Од технички причини на дистрибутерот на производот можно е производот да го добиете за два работни дена; 5. Доколку производот не го добиете следниот ден Ве молиме контактирајте не на 070 832 962, 078 579 473, 078 386 694; 6. Нарачката истотака може да ја направите на 070 832 962, 078 579 473, 078 386 694 или на 02 60 90 243; 7. Плаќањето може да го направите:         - “on line” со платежна картичка преку нашиот сајт или         - плаќањето да го направите во моментот кога ќе Ви го достават производот.