Опрема за боречки вештини

Опрема за боречки вештини
Прикажи:
Сортирај по:
RINGHORNS NITRO SHINGUARDS INSTEPS Ново

RINGHORNS NITRO SHINGUARDS INSTEPS

RINGHORNS NITRO SHINGUARDS INSTEPSRinghorns Nitro Shinguards: "Make them fly with a powerf..

2.890 ден.

VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - GREY/TURQUOISE-BLACK Ново

VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - GREY/TURQUOISE-BLACK

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПена со висока густина. 3 пати подобра заштита од првиот модел.Висококвалитет..

2.790 ден.

VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - BLACK/WHITE-GOLD Ново

VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - BLACK/WHITE-GOLD

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПена со висока густина. 3 пати подобра заштита од првиот модел.Висококвалитет..

2.790 ден.

VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - BLACK/GREY-WHITE Ново

VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - BLACK/GREY-WHITE

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПена со висока густина. 3 пати подобра заштита од првиот модел.Висококвалитет..

2.790 ден.

RINGHORNS CHARGER HEAVY BAG - BLACK Ново

RINGHORNS CHARGER HEAVY BAG - BLACK

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПремиум PU: одличен дизајн и максимална издржливост.Достапно:130cm-35kg.Се пр..

9.290 ден.

VENUM SHARP 3.0 MUAY THAI SHORTS Ново

VENUM SHARP 3.0 MUAY THAI SHORTS

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ100% полиестер мала тежина и цврстина.Дизајн е сублимиран во влакната.Голем т..

3.090 ден.

VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - WHITE/BLACK

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИTројни слоеви со подобрена апсорпција на шок. 50% подобар од "Challenger" 2.0..

3.390 ден.

VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BLACK/RED

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИTројни слоеви со подобрена апсорпција на шок. 50% подобар од "Challenger" 2.0..

3.390 ден.

VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BLACK/WHITE

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИTројни слоеви со подобрена апсорпција на шок. 50% подобар од "Challenger" 2.0..

3.390 ден.

VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - WHITE/BLACK-GOLD

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИTројни слоеви со подобрена апсорпција на шок. 50% подобар од "Challenger" 2.0..

3.390 ден.

VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BLACK/SILVER

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИTројни слоеви со подобрена апсорпција на шок. 50% подобар од "Challenger" 2.0..

3.390 ден.

VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BLACK/GOLD

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИTројни слоеви со подобрена апсорпција на шок. 50% подобар од "Challenger" 2.0..

3.390 ден.

VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BLACK/BLACK

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИTројни слоеви со подобрена апсорпција на шок. 50% подобар од "Challenger" 2.0..

3.390 ден.

VENUM KONTACT GEL KNEE PAD

Venum Kontact Gel Kneepads  обезбедува оптимална апсорпција при шок, совршено вклопув..

1.890 ден.

VENUM BJJ BELT

100% Памук BJJ (бразилски Jiu-Jitsu) Појас од ВЕНУМ.Големини:А1 = 260 см (приближно 102 инчи)А2 = 28..

1.390 ден.

Loading...
Loading...