НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

Боксерски ракавици 100% кожа


Бренд: Roomaif Име на продуктот: ROOMAIF SPAR BOXING GLOVES (кожа)
Највисок квалитет на боксерски ракавици: ROOMAIF RBG-199- Висококвалитетни боксерски ракавици- Изработен од високо-квалитетна кожа ROMATEX ™- Паста за пена за максимална дистрибуција на шокот при удар- Прилепен палец (екстра прицврстен) го намалува ризикот од повреда- Прилагодливо затворање на ..
3290 ден.
VENUM GIANT 3.0 BOXING GLOVES - NAPPA LEATHER - BLACK/BLACK VENUM GIANT 3.0 BOXING GLOVES - NAPPA LEATHER - BLACK/BLACK
-4 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM GIANT 3.0 BOXING GLOVES - NAPPA LEATHER
Овие 100% кожни иконски раквици Nappa се произведени во Тајланд за да Ви понудат врвен квалитет и најдобро искуство во борбата што некогаш сте го имале.VENUM GIANT 3.0 BOXING ракавиците се дизајнирани да ги штитат Вашите коски и зглобови благодарение на нивната повеќеслојна пена, без намалување на в..
7450 ден. 7750 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM GIANT 3.0 BOXING GLOVES - NAPPA LEATHER
Овие 100% кожни иконски раквици Nappa се произведени во Тајланд за да Ви понудат врвен квалитет и најдобро искуство во борбата што некогаш сте го имале.VENUM GIANT 3.0 BOXING ракавиците се дизајнирани да ги штитат Вашите коски и зглобови благодарение на нивната повеќеслојна пена, без намалување на в..
7450 ден. 7750 ден.
VENUM GIANT 3.0 BOXING GLOVES - NAPPA LEATHER - BLACK/WHITE VENUM GIANT 3.0 BOXING GLOVES - NAPPA LEATHER - BLACK/WHITE
-4 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM GIANT 3.0 BOXING GLOVES - NAPPA LEATHER - BLACK/WHITE
Овие 100% кожни иконски раквици Nappa се произведени во Тајланд за да Ви понудат врвен квалитет и најдобро искуство во борбата што некогаш сте го имале.VENUM GIANT 3.0 BOXING ракавиците се дизајнирани да ги штитат Вашите коски и зглобови благодарение на нивната повеќеслојна пена, без намалување на в..
7450 ден. 7750 ден.
VENUM GIANT 3.0 BOXING GLOVES - NAPPA LEATHER - WHITE/GOLD VENUM GIANT 3.0 BOXING GLOVES - NAPPA LEATHER - WHITE/GOLD
-4 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM GIANT 3.0 BOXING GLOVES - NAPPA LEATHER
Овие 100% кожни иконски раквици Nappa се произведени во Тајланд за да Ви понудат врвен квалитет и најдобро искуство во борбата што некогаш сте го имале.VENUM GIANT 3.0 BOXING ракавиците се дизајнирани да ги штитат Вашите коски и зглобови благодарение на нивната повеќеслојна пена, без намалување на в..
7450 ден. 7750 ден.
VENUM SHARP BOXING GLOVES - BLACK/ICE/RED - NAPPA LEATHER VENUM SHARP BOXING GLOVES - BLACK/ICE/RED - NAPPA LEATHER
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM SHARP BOXING GLOVES - BLACK/ICE/RED - NAPPA LEATHER
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИВисоко квалитетна кожа "Nappa" за невидени борбени сензации и долготрајна издржливост.Внатрешна мрежа на дланката за дишење за оптимално управување со влагата.Пена со тројна густина за подобрена апсорпција на удари.Оптимизирана ергономска конструкција за безбедно усогласување ..
6090 ден.
RINGHORNS DESTROYER BOXING GLOVES by VENUM RINGHORNS DESTROYER BOXING GLOVES by VENUM
-5 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: RINGHORNS DESTROYER BOXING GLOVES by VENUM
 "RINGHORNS DESTROYER BOXING GLOVES by VENUM" - боксерски ракавици до максимални напори!Специјално дизајнирани за оние кои тренираат и се борат често и жестоко, Ringhorns Destroyer боксерските ракавици ќе гарантираат оптимален комфорт и голема безбедност, со амбициозен и агресивен дизајн.Не зап..
4090 ден. 4290 ден.
RINGHORNS DESTROYER BOXING GLOVES by VENUM RINGHORNS DESTROYER BOXING GLOVES by VENUM
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: RINGHORNS DESTROYER BOXING GLOVES by VENUM
 "RINGHORNS DESTROYER BOXING GLOVES by VENUM" - боксерски ракавици до максимални напори!Специјално дизајнирани за оние кои тренираат и се борат често и жестоко, Ringhorns Destroyer боксерските ракавици ќе гарантираат оптимален комфорт и голема безбедност, со амбициозен и агресивен дизајн.Не зап..
4290 ден.
Бренд: Roomaif Име на продуктот: ROOMAIF SPAR BOXING GLOVES (кожа)
Највисок квалитет на боксерски ракавици: ROOMAIF RBG-199- Висококвалитетни боксерски ракавици- Изработен од високо-квалитетна кожа ROMATEX ™- Паста за пена за максимална дистрибуција на шокот при удар- Прилепен палец (екстра прицврстен) го намалува ризикот од повреда- Прилагодливо затворање на ..
3290 ден.
Прикажани 1 до 9 од 9 (1 страни)