Боксерски ракавици еко кожа

Боксерски ракавици еко кожа


Прикажи:
Сортирај по:

FLASH GN083 Детски ракавици 4 & 6 OZ

Врзување: чичак лентаДисциплина: Бокс, кик-бокс, муај тајПол: детскиМатеријал: PU / PVCМатеријал на ..

1.850 ден.

HERO BOXING GLOVES GN400

КАРАКТЕРИСТИКИЗатворање: велкроДисциплини: бокс, кикбокс, маи таиДетски моделМатеријал над дланка: С..

2.780 ден.

LEONARD BOXING GLOVES GN095

КАРАКТЕРИСТИКИЗатворање: велкроДисциплини: бокс, кикбокс, маи таиДетски моделМатеријал над дланка: С..

2.470 ден.

NEXT BOXING GLOVES GN311

КАРАКТЕРИСТИКИЗатворање: велкроМатеријал: ПолиестерОбвивка: 70% флекс ПУ, 30% основен СТП..

3.090 ден.

NEO CAMO BOXING GLOVES GN305

КАРАКТЕРИСТИКИЗатворање: велкроДисциплини: Бокс, кикбокс, маи таиПол: унисексМатеријал над дланка: С..

2.990 ден.

BLACK&WHITE BOXING GLOVES GN059

КАРАКТЕРИСТИКИЗатворање: велкроДисциплини: Бокс, кикбокс, маи таиПол: унисексМатеријал над дланка: H..

3.090 ден.

MILITARY EDITION BOXING GLOVES GN059G

КАРАКТЕРИСТИКИЗатворање: велкроДисциплини: бокс, кикбокс, маи таиПол: унисексМатеријал зад дланка: H..

3.090 ден.

"CONTACT" BAG GLOVES GS080

Врзување: чичак лентаДисциплина: БоксПол: унисексМатеријал: PU / PVCМатеријал на дланката: PU кожаСо..

1.850 ден.

FLASH GN083

Врзување: чичак лентаДисциплина: Бокс, кик-бокс, муај тајПол: унисексМатеријал: PU / PVCМатеријал на..

1.890 ден.

FLASH GN083

Врзување: чичак лентаДисциплина: Бокс, кик-бокс, муај тајПол: унисексМатеријал: PU / PVCМатеријал на..

1.890 ден.

FLASH GN083

Врзување: чичак лентаДисциплина: Бокс, кик-бокс, муај тајПол: унисексМатеријал: PU / PVCМатеријал на..

1.890 ден.

VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - GREY/TURQUOISE-BLACK

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПена со висока густина. 3 пати подобра заштита од првиот модел.Висококвалитет..

2.790 ден.

VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - BLACK/WHITE-GOLD

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПена со висока густина. 3 пати подобра заштита од првиот модел.Висококвалитет..

2.790 ден.

VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - BLACK/GREY-WHITE

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПена со висока густина. 3 пати подобра заштита од првиот модел.Висококвалитет..

2.790 ден.

VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - WHITE/BLACK

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИTројни слоеви со подобрена апсорпција на шок. 50% подобар од "Challenger" 2.0..

3.390 ден.

Loading...
Loading...