НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

Боксерски ракавици


Бренд: Venum Име на продуктот: RINGHORNS CHARGER BOXING GLOVES by VENUM
Идеален за почетници во бокс и за рекреативци, Ringhorns Charger боксерските ракавици нудат максимална удобност со ненадмината цена.ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ- Повеќеслоен систем гарантира добра амортизација.- Mesh панел на дланката за подобра терморегулација.- Флексибилен и издржлив СТП.- Голема манже..
1850 ден. 1990 ден.
ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES
-17 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Roomaif Име на продуктот: ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES
Највисок квалитет на боксерски ракавици: ROOMAIF COMBATIVE BOXING  GLOVES RBG-161- Висококвалитетни боксерски ракавици- Изработен од синтетичка кожа ROMATEX ™ 3G- Паста за пена за максимална дистрибуција на шокот при удар- Прилепен палец (екстра прицврстен) го намалува ..
1490 ден. 1790 ден.
ROOMAIF HAWKISH BOXING GLOVES ROOMAIF HAWKISH BOXING GLOVES
Hot -11 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Roomaif Име на продуктот: ROOMAIF HAWKISH BOXING GLOVES
Највисок квалитет на боксерски ракавици: ROOMAIF HAWKISH BOXING GLOVES- Висококвалитетни боксерски ракавици- Изработен од синтетичка кожа ROMATEX ™ 3G- Паста за пена за максимална дистрибуција на шокот при удар- Прилепен палец (екстра прицврстен) го намалува ризикот од повреда- П..
1590 ден. 1790 ден.
ROOMAIF RDG BOX GLOVES RBG-248 ROOMAIF RDG BOX GLOVES RBG-248
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Roomaif Име на продуктот: ROOMAIF RDG BOX GLOVES RBG-248
Највисок квалитет на боксерски ракавици: ROOMAIF COMBATIVE BOXING  GLOVES RBG-161- Висококвалитетни боксерски ракавици- Изработен од синтетичка кожа ROMATEX ™ 3G- Паста за пена за максимална дистрибуција на шокот при удар- Прилепен палец (екстра прицврстен) го намалува ..
1890 ден.
Бренд: Roomaif Име на продуктот: ROOMAIF SPAR BOXING GLOVES (кожа)
Највисок квалитет на боксерски ракавици: ROOMAIF RBG-199- Висококвалитетни боксерски ракавици- Изработен од високо-квалитетна кожа ROMATEX ™- Паста за пена за максимална дистрибуција на шокот при удар- Прилепен палец (екстра прицврстен) го намалува ризикот од повреда- Прилагодливо затворање на ..
3290 ден.
Бренд: Roomaif Име на продуктот: ROOMAIF SPUNK BOXING GLOVES RBG-170
Највисок квалитет на боксерски ракавици: ROOMAIF SPUNK BOXING  GLOVES RBG-170- Висококвалитетни боксерски ракавици- Изработен од синтетичка кожа ROMA ™ 3G- Паста за пена за максимална дистрибуција на шокот при удар- Прилепен палец (екстра прицврстен) го намалува ризикот од повреда- Пр..
1890 ден.
Бренд: Roomaif Име на продуктот: ROOMAIF SPUNK BOXING GLOVES RBG-170
Највисок квалитет на боксерски ракавици: ROOMAIF SPUNK BOXING  GLOVES RBG-170- Висококвалитетни боксерски ракавици- Изработен од синтетичка кожа ROMA ™ 3G- Паста за пена за максимална дистрибуција на шокот при удар- Прилепен палец (екстра прицврстен) го намалува ризикот од повреда- Пр..
1890 ден.
ROOMAIF VICTORY BOXING GLOVES RBG-242 ROOMAIF VICTORY BOXING GLOVES RBG-242
-7 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Roomaif Име на продуктот: ROOMAIF VICTORY BOXING GLOVES RBG-242
Највисок квалитет на боксерски ракавици: ROOMAIF COMBATIVE BOXING  GLOVES RBG-161- Висококвалитетни боксерски ракавици- Изработен од синтетичка кожа ROMATEX ™ 3G- Паста за пена за максимална дистрибуција на шокот при удар- Прилепен палец (екстра прицврстен) го намалува ..
1750 ден. 1890 ден.
VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - BLACK/BLACK VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - BLACK/BLACK
Hot -5 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - BLACK/BLACK
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПена со висока густина. 3 пати подобра заштита од првиот модел.Висококвалитетна еко-кожа. Двојно повеќе отпорни од претходната генерација.Голем Velcro комплет за подобра зглобна заштита.Подобрено поставување за подобар комфор.SKU: VENUM-03540-522Тежина: 0.8000..
2650 ден. 2790 ден.
VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - BLACK/GREY-WHITE VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - BLACK/GREY-WHITE
Hot -5 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - BLACK/GREY-WHITE
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПена со висока густина. 3 пати подобра заштита од првиот модел.Висококвалитетна еко-кожа. Двојно повеќе отпорни од претходната генерација.Голем Velcro комплет за подобра зглобна заштита.Подобрено поставување за подобар комфор.SKU: VENUM-03540-522Тежина: 0.8000..
2650 ден. 2790 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - BLACK/WHITE-GOLD
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПена со висока густина. 3 пати подобра заштита од првиот модел.Висококвалитетна еко-кожа. Двојно повеќе отпорни од претходната генерација.Голем Velcro комплет за подобра зглобна заштита.Подобрено поставување за подобар комфор.SKU: VENUM-03540-522Тежина: 0.8000..
2650 ден. 2790 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 2.0 KIDS BOXING GLOVES - BLACK/BLACK
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ100% високо квалитетен PU.Мрежа преку која влага воздух во ракавицата.Трикратна густина на пена за подобро абсорбирање на удар и заштита од највисок степен.100% целосен споен палец.Venum лого (3D) на секоја ракавица.Голема Velcro лепенка за подобро прилагодување.Бренд: VenumSK..
2100 ден. 2250 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 2.0 KIDS BOXING GLOVES - BLACK/WHITE
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ100% високо квалитетен PU.Мрежа преку која влага воздух во ракавицата.Трикратна густина на пена за подобро абсорбирање на удар и заштита од највисок степен.100% целосен споен палец.Venum лого (3D) на секоја ракавица.Голема Velcro лепенка за подобро прилагодување.Бренд: VenumSK..
1990 ден. 2190 ден.
VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BLACK/BLACK VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BLACK/BLACK
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BLACK/BLACK
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИTројни слоеви со подобрена апсорпција на шок. 50% подобар од "Challenger" 2.0.Висококвалитетна мека eко-кожа. Двојно повеќе отпорни.Velcro за подобра заштита.Поотпорни од претходната генерација.Неопрен интериор,  раката може да "дише".Производ развиен во Франција.SKU: VEN..
3390 ден.
VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BLACK/GOLD VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BLACK/GOLD
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BLACK/BLACK
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИTројни слоеви со подобрена апсорпција на шок. 50% подобар од "Challenger" 2.0.Висококвалитетна мека eко-кожа. Двојно повеќе отпорни.Velcro за подобра заштита.Поотпорни од претходната генерација.Неопрен интериор,  раката може да "дише".Производ развиен во Франција.SKU: VEN..
3390 ден.
VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BLACK/RED VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BLACK/RED
-6 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BLACK/RED
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИTројни слоеви со подобрена апсорпција на шок. 50% подобар од "Challenger" 2.0.Висококвалитетна мека eко-кожа. Двојно повеќе отпорни.Velcro за подобра заштита.Поотпорни од претходната генерација.Неопрен интериор,  раката може да "дише".Производ развиен во Франција.SKU: VEN..
3190 ден. 3390 ден.
VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BLACK/SILVER VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BLACK/SILVER
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BLACK/SILVER
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИTројни слоеви со подобрена апсорпција на шок. 50% подобар од "Challenger" 2.0.Висококвалитетна мека eко-кожа. Двојно повеќе отпорни.Velcro за подобра заштита.Поотпорни од претходната генерација.Неопрен интериор,  раката може да "дише".Производ развиен во Франција.SKU: VEN..
3390 ден.
VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BLACK/WHITE VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BLACK/WHITE
-6 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BLACK/WHITE
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИTројни слоеви со подобрена апсорпција на шок. 50% подобар од "Challenger" 2.0.Висококвалитетна мека eко-кожа. Двојно повеќе отпорни.Velcro за подобра заштита.Поотпорни од претходната генерација.Неопрен интериор,  раката може да "дише".Производ развиен во Франција.SKU: VEN..
3190 ден. 3390 ден.
VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BORDEAUX VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BORDEAUX
-6 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - BORDEAUX
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИTројни слоеви со подобрена апсорпција на шок. 50% подобар од "Challenger" 2.0.Висококвалитетна мека eко-кожа. Двојно повеќе отпорни.Velcro за подобра заштита.Поотпорни од претходната генерација.Неопрен интериор,  раката може да "дише".Производ развиен во Франција.SKU: VEN..
3190 ден. 3390 ден.
VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - KHAKI/BLACK VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - KHAKI/BLACK
-6 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - KHAKI/BLACK
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИTројни слоеви со подобрена апсорпција на шок. 50% подобар од "Challenger" 2.0.Висококвалитетна мека eко-кожа. Двојно повеќе отпорни.Velcro за подобра заштита.Поотпорни од претходната генерација.Неопрен интериор,  раката може да "дише".Производ развиен во Франција.SKU: VEN..
3190 ден. 3390 ден.
VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - WHITE/BLACK VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - WHITE/BLACK
-6 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - WHITE/BLACK
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИTројни слоеви со подобрена апсорпција на шок. 50% подобар од "Challenger" 2.0.Висококвалитетна мека eко-кожа. Двојно повеќе отпорни.Velcro за подобра заштита.Поотпорни од претходната генерација.Неопрен интериор,  раката може да "дише".Производ развиен во Франција.SKU: VEN..
3190 ден. 3390 ден.
VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - WHITE/BLACK-GOLD VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - WHITE/BLACK-GOLD
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 3.0 BOXING GLOVES - WHITE/BLACK-GOLD
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИTројни слоеви со подобрена апсорпција на шок. 50% подобар од "Challenger" 2.0.Висококвалитетна мека eко-кожа. Двојно повеќе отпорни.Velcro за подобра заштита.Поотпорни од претходната генерација.Неопрен интериор,  раката може да "дише".Производ развиен во Франција.SKU: VEN..
3390 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM COMMANDO BOXING GLOVES LOMA EDITION
Создадени во соработка со големиот боксерски шампион Василиј Ломаченко.Уникатна серија  „Лома“ е идеален избор за искусни боксери или почетници кои бараат производ што нуди удобност, заштита и долговечност. Ракавиците изработени од подлога со тројна густина обезбедуваат оптимална..
4660 ден. 4960 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER 1.2 BOXING GLOVES - BLACK/WHITE
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПена со висока густина. 3 пати подобра заштита од првиот модел.Висококвалитетна еко-кожа. Двојно повеќе отпорни од претходната генерација.Голем Velcro комплет за подобра зглобна заштита.Подобрено поставување за подобар комфор.Тежина: 0.8000..
2650 ден. 2790 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER 1.2 BOXING GLOVES - BLACK/YELLOW
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПена со висока густина. 3 пати подобра заштита од првиот модел.Висококвалитетна еко-кожа. Двојно повеќе отпорни од претходната генерација.Голем Velcro комплет за подобра зглобна заштита.Подобрено поставување за подобар комфор.Тежина: 0.8000..
2650 ден. 2790 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER 2.0 BOXING GLOVES - KHAKI/CAMO
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПена со висока густина. 3 пати подобра заштита од првиот модел.Висококвалитетна еко-кожа. Двојно повеќе отпорни од претходната генерација.Голем Velcro комплет за подобра зглобна заштита.Подобрено поставување за подобар комфор.SKU: VENUM-03540-522Тежина: 0.8000..
2590 ден. 2790 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER 2.0 BOXING GLOVES - NAVY/SAND
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПена со висока густина. 3 пати подобра заштита од првиот модел.Висококвалитетна еко-кожа. Двојно повеќе отпорни од претходната генерација.Голем Velcro комплет за подобра зглобна заштита.Подобрено поставување за подобар комфор.SKU: VENUM-03540-522Тежина: 0.8000..
2590 ден. 2790 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER 2.0 BOXING GLOVES - WHITE/CAMO
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПена со висока густина. 3 пати подобра заштита од првиот модел.Висококвалитетна еко-кожа. Двојно повеќе отпорни од претходната генерација.Голем Velcro комплет за подобра зглобна заштита.Подобрено поставување за подобар комфор.SKU: VENUM-03540-522Тежина: 0.8000..
2590 ден. 2790 ден.
VENUM CONTENDER KIDS BOXING GLOVES VENUM CONTENDER KIDS BOXING GLOVES
-7 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER KIDS BOXING GLOVES
Идните шампиони заслужуваат најдобра опрема. Затоа Venum ја дизајнираше боксерската ракавица Contender Kids, идеална за вовед во бокс. Изработени од премиум синтетичка кожа, овие боксерски ракавици на Venum имаат заоблен анатомски облик совршено прилагоден за мали раце. За доброто на уд..
1990 ден. 2150 ден.
VENUM DEFENDER CONTENDER 2.0 BOXING GLOVES - BLACK/BLACK VENUM DEFENDER CONTENDER 2.0 BOXING GLOVES - BLACK/BLACK
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM DEFENDER CONTENDER 2.0 BOXING GLOVES - BLACK/BLACK
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПена со висока густина. 3 пати подобра заштита од првиот модел.Висококвалитетна еко-кожа. Двојно повеќе отпорни од претходната генерација.Голем Velcro комплет за подобра зглобна заштита.Подобрено поставување за подобар комфор.SKU: VENUM-03540-522Тежина: 0.8000..
2790 ден.
VENUM DEFENDER CONTENDER 2.0 BOXING GLOVES - BLACK/GREEN VENUM DEFENDER CONTENDER 2.0 BOXING GLOVES - BLACK/GREEN
-7 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - BLACK/GREY-WHITE
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПена со висока густина. 3 пати подобра заштита од првиот модел.Висококвалитетна еко-кожа. Двојно повеќе отпорни од претходната генерација.Голем Velcro комплет за подобра зглобна заштита.Подобрено поставување за подобар комфор.SKU: VENUM-03540-522Тежина: 0.8000..
2590 ден. 2790 ден.
VENUM DEFENDER CONTENDER 2.0 BOXING GLOVES - BLACK/RED VENUM DEFENDER CONTENDER 2.0 BOXING GLOVES - BLACK/RED
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM DEFENDER CONTENDER 2.0 BOXING GLOVES - BLACK/RED
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПена со висока густина. 3 пати подобра заштита од првиот модел.Висококвалитетна еко-кожа. Двојно повеќе отпорни од претходната генерација.Голем Velcro комплет за подобра зглобна заштита.Подобрено поставување за подобар комфор.SKU: VENUM-03540-522Тежина: 0.8000..
2790 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM DEFENDER CONTENDER 2.0 BOXING GLOVES - URBAN CAMO
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПена со висока густина. 3 пати подобра заштита од првиот модел.Висококвалитетна еко-кожа. Двојно повеќе отпорни од претходната генерација.Голем Velcro комплет за подобра зглобна заштита.Подобрено поставување за подобар комфор.SKU: VENUM-03540-522Тежина: 0.8000..
2790 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM ELITE BOXING GLOVES KIDS - EXCLUSIVE
Бидејќи младите  шампиони ја заслужуваат најдобрата опрема, Venum им ги нуди раквиците за боксери на Venum Elite Kids, прецизно изработени во Тајланд!Креирани специјално за деца, елитните боксерски ракавици овозможуваат оптимална апсорпција на шок, со пена со тројна густина.Системот за вентилац..
2790 ден. 2990 ден.
VENUM GIANT 3.0 BOXING GLOVES - NAPPA LEATHER - BLACK/BLACK VENUM GIANT 3.0 BOXING GLOVES - NAPPA LEATHER - BLACK/BLACK
-4 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM GIANT 3.0 BOXING GLOVES - NAPPA LEATHER
Овие 100% кожни иконски раквици Nappa се произведени во Тајланд за да Ви понудат врвен квалитет и најдобро искуство во борбата што некогаш сте го имале.VENUM GIANT 3.0 BOXING ракавиците се дизајнирани да ги штитат Вашите коски и зглобови благодарение на нивната повеќеслојна пена, без намалување на в..
7450 ден. 7750 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM GIANT 3.0 BOXING GLOVES - NAPPA LEATHER
Овие 100% кожни иконски раквици Nappa се произведени во Тајланд за да Ви понудат врвен квалитет и најдобро искуство во борбата што некогаш сте го имале.VENUM GIANT 3.0 BOXING ракавиците се дизајнирани да ги штитат Вашите коски и зглобови благодарение на нивната повеќеслојна пена, без намалување на в..
7450 ден. 7750 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM GIANT 3.0 BOXING GLOVES - NAPPA LEATHER
Овие 100% кожни иконски раквици Nappa се произведени во Тајланд за да Ви понудат врвен квалитет и најдобро искуство во борбата што некогаш сте го имале.VENUM GIANT 3.0 BOXING ракавиците се дизајнирани да ги штитат Вашите коски и зглобови благодарение на нивната повеќеслојна пена, без намалување на в..
7450 ден. 7750 ден.
VENUM GIANT 3.0 BOXING GLOVES - NAPPA LEATHER - BLACK/WHITE VENUM GIANT 3.0 BOXING GLOVES - NAPPA LEATHER - BLACK/WHITE
-4 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM GIANT 3.0 BOXING GLOVES - NAPPA LEATHER - BLACK/WHITE
Овие 100% кожни иконски раквици Nappa се произведени во Тајланд за да Ви понудат врвен квалитет и најдобро искуство во борбата што некогаш сте го имале.VENUM GIANT 3.0 BOXING ракавиците се дизајнирани да ги штитат Вашите коски и зглобови благодарение на нивната повеќеслојна пена, без намалување на в..
7450 ден. 7750 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM LEGACY BOXING GLOVES
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПрепорачлива употреба: 3 до 4 пати неделно Пена со тројна густина за оптимална апсорпција на удари Засилена дланка за подобрена удобност Закачен палец за подобра заштита од повреди Засилени рабови за поголема издржливост Голем систем за затворање со куки и јамки за добра поддр..
3250 ден. 3450 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM ORIGINS BOXING GLOVES LOMA EDITION
Создадени во соработка со големиот боксерски шампион Василиј Ломаченко.Уникатна серија  „Лома“ е идеален избор за искусни боксери или почетници кои бараат производ што нуди удобност, заштита и долговечност. Ракавиците изработени од подлога со тројна густина обезбедуваат оптимална..
4660 ден. 4960 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM ORIGINS BOXING GLOVES LOMA EDITION
Создадени во соработка со големиот боксерски шампион Василиј Ломаченко.Уникатна серија  „Лома“ е идеален избор за искусни боксери или почетници кои бараат производ што нуди удобност, заштита и долговечност. Ракавиците изработени од подлога со тројна густина обезбедуваат оптимална..
4550 ден. 4960 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM SHARP BOXING GLOVES - BLACK/ICE/RED - NAPPA LEATHER
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИВисоко квалитетна кожа "Nappa" за невидени борбени сензации и долготрајна издржливост.Внатрешна мрежа на дланката за дишење за оптимално управување со влагата.Пена со тројна густина за подобрена апсорпција на удари.Оптимизирана ергономска конструкција за безбедно усогласување ..
6090 ден.
VENUM SKULL BOXING GLOVES - BLACK VENUM SKULL BOXING GLOVES - BLACK
-5 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM SKULL BOXING GLOVES - BLACK
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ100% премиум квалитет (еко-кожа)редовна употреба: 3 до 4 пати неделно. Пена со тројна густина за оптимална апсорпција на удари. Засилена дланка за подобрена удобност. Палец прикачен за дополнителна заштита од повреди. Зајакнати рабови за зголемена издржливост. Голем систем за ..
4690 ден. 4960 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: RINGHORNS CHARGER MX BOXING GLOVES
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИИдеално за повремена употреба: 2 до 3 пати неделно.Мека и отпорна PU-облога.Систем со три слоја на пена: за добра апсорпција на шок и оптимално амортизирање.Панел од мрежа на дланката: за добра терморегулација.Прикачен палец: да се намали ризикот од повреда.Велкро систем за пр..
2090 ден.
VENUM IMPACT BOXING GLOVES VENUM IMPACT BOXING GLOVES
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM IMPACT BOXING GLOVES
Venum Impact boxing gloves : “Победи ги сите”!!! Venum Impact боксерските ракавици се правата работа за вас : овие автентични оружја за масовна деструкција ќе Ви овозможат да ги совладате сите Вашие противници. Ќе тренирате понапорно благодарејќи на тројната заштитна компресирана пена која ..
4290 ден.
VENUM IMPACT BOXING GLOVES VENUM IMPACT BOXING GLOVES
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM IMPACT BOXING GLOVES
Venum Impact boxing gloves : “Победи ги сите”!!! Venum Impact боксерските ракавици се правата работа за вас : овие автентични оружја за масовна деструкција ќе Ви овозможат да ги совладате сите Вашие противници. Ќе тренирате понапорно благодарејќи на тројната заштитна компресирана пена која ..
4290 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: RINGHORNS CHARGER CAMO BOXING GLOVES
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИИдеално за повремена употреба: 2 до 3 пати неделно.Мека и отпорна PU-облога.Систем со три слоја на пена: за добра апсорпција на шок и оптимално амортизирање.Панел од мрежа на дланката: за добра терморегулација.Прикачен палец: да се намали ризикот од повреда.Велкро систем за пр..
1990 ден. 2090 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: RINGHORNS CHARGER MX BOXING GLOVES
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИИдеално за повремена употреба: 2 до 3 пати неделно.Мека и отпорна PU-облога.Систем со три слоја на пена: за добра апсорпција на шок и оптимално амортизирање.Панел од мрежа на дланката: за добра терморегулација.Прикачен палец: да се намали ризикот од повреда.Велкро систем за пр..
2090 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: RINGHORNS DESTROYER BOXING GLOVES by VENUM
 "RINGHORNS DESTROYER BOXING GLOVES by VENUM" - боксерски ракавици до максимални напори!Специјално дизајнирани за оние кои тренираат и се борат често и жестоко, Ringhorns Destroyer боксерските ракавици ќе гарантираат оптимален комфорт и голема безбедност, со амбициозен и агресивен дизајн.Не зап..
4090 ден. 4290 ден.
RINGHORNS DESTROYER BOXING GLOVES by VENUM RINGHORNS DESTROYER BOXING GLOVES by VENUM
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: RINGHORNS DESTROYER BOXING GLOVES by VENUM
 "RINGHORNS DESTROYER BOXING GLOVES by VENUM" - боксерски ракавици до максимални напори!Специјално дизајнирани за оние кои тренираат и се борат често и жестоко, Ringhorns Destroyer боксерските ракавици ќе гарантираат оптимален комфорт и голема безбедност, со амбициозен и агресивен дизајн.Не зап..
4290 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: RINGHORNS CHARGER CAMO BOXING GLOVES
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИИдеално за повремена употреба: 2 до 3 пати неделно.Мека и отпорна PU-облога.Систем со три слоја на пена: за добра апсорпција на шок и оптимално амортизирање.Панел од мрежа на дланката: за добра терморегулација.Прикачен палец: да се намали ризикот од повреда.Велкро систем за пр..
1990 ден. 2090 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: RINGHORNS CHARGER BOXING GLOVES by VENUM
Идеален за почетници во бокс и за рекреативци, Ringhorns Charger боксерските ракавици нудат максимална удобност со ненадмината цена.ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ- Повеќеслоен систем гарантира добра амортизација.- Mesh панел на дланката за подобра терморегулација.- Флексибилен и издржлив СТП.- Голема манже..
1850 ден. 1990 ден.
RINGHORNS CHARGER BOXING GLOVES by VENUM RINGHORNS CHARGER BOXING GLOVES by VENUM
-7 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: RINGHORNS CHARGER BOXING GLOVES by VENUM
Идеален за почетници во бокс и за рекреативци, Ringhorns Charger боксерските ракавици нудат максимална удобност со ненадмината цена.ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ- Повеќеслоен систем гарантира добра амортизација.- Mesh панел на дланката за подобра терморегулација.- Флексибилен и издржлив СТП.- Голема манже..
1850 ден. 1990 ден.
ROOMAIF HAWKISH BOXING GLOVES ROOMAIF HAWKISH BOXING GLOVES
-11 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Roomaif Име на продуктот: ROOMAIF HAWKISH BOXING GLOVES
Највисок квалитет на боксерски ракавици: ROOMAIF HAWKISH BOXING GLOVES- Висококвалитетни боксерски ракавици- Изработен од синтетичка кожа ROMATEX ™ 3G- Паста за пена за максимална дистрибуција на шокот при удар- Прилепен палец (екстра прицврстен) го намалува ризикот од повреда- П..
1590 ден. 1790 ден.
ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168 ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Roomaif Име на продуктот: ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168
ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168- Висококвалитетни боксерски ракавици- Изработен од синтетичка кожа ROMA-S ™ 3G- Заштита со повеќе пена за максимална дистрибуција на шок- Систем за ладење на воздухот ™ на дланка за дишење и удобност- Прилепен палец, го намалува ризикот од повреда- Прилагодлив..
1890 ден.
ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168 ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Roomaif Име на продуктот: ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168
ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168- Висококвалитетни боксерски ракавици- Изработен од синтетичка кожа ROMA-S ™ 3G- Заштита со повеќе пена за максимална дистрибуција на шок- Систем за ладење на воздухот ™ на дланка за дишење и удобност- Прилепен палец, го намалува ризикот од повреда- Прилагодлив..
1890 ден.
ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168 ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Roomaif Име на продуктот: ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168
ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168- Висококвалитетни боксерски ракавици- Изработен од синтетичка кожа ROMA-S ™ 3G- Заштита со повеќе пена за максимална дистрибуција на шок- Систем за ладење на воздухот ™ на дланка за дишење и удобност- Прилепен палец, го намалува ризикот од повреда- Прилагодлив..
1890 ден.
ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES
-17 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Roomaif Име на продуктот: ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES
Највисок квалитет на боксерски ракавици: ROOMAIF COMBATIVE BOXING  GLOVES RBG-161- Висококвалитетни боксерски ракавици- Изработен од синтетичка кожа ROMATEX ™ 3G- Паста за пена за максимална дистрибуција на шокот при удар- Прилепен палец (екстра прицврстен) го намалува ..
1490 ден. 1790 ден.
ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES
-17 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Roomaif Име на продуктот: ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES
Највисок квалитет на боксерски ракавици: ROOMAIF COMBATIVE BOXING  GLOVES RBG-161- Висококвалитетни боксерски ракавици- Изработен од синтетичка кожа ROMATEX ™ 3G- Паста за пена за максимална дистрибуција на шокот при удар- Прилепен палец (екстра прицврстен) го намалува ..
1490 ден. 1790 ден.
RINGHORNS NITRO BOXING GLOVES by VENUM RINGHORNS NITRO BOXING GLOVES by VENUM
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: RINGHORNS NITRO BOXING GLOVES by VENUM
RINGHORNS NITRO by VENUM боксерските ракавици нудат максимална удобност со ненадмината цена.ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ- Повеќеслоен систем гарантира добра амортизација.- Mesh панел на дланката за подобра терморегулација.- Флексибилен и издржлив СТП.- Голема манжетна за подобра заштита на зглобот.-..
2390 ден.
RINGHORNS NITRO BOXING GLOVES by VENUM RINGHORNS NITRO BOXING GLOVES by VENUM
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: RINGHORNS NITRO BOXING GLOVES by VENUM
RINGHORNS NITRO by VENUM боксерските ракавици нудат максимална удобност со ненадмината цена.ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ- Повеќеслоен систем гарантира добра амортизација.- Mesh панел на дланката за подобра терморегулација.- Флексибилен и издржлив СТП.- Голема манжетна за подобра заштита на зглобот.-..
2390 ден.
Бренд: Roomaif Име на продуктот: ROOMAIF SPAR BOXING GLOVES (кожа)
Највисок квалитет на боксерски ракавици: ROOMAIF RBG-199- Висококвалитетни боксерски ракавици- Изработен од високо-квалитетна кожа ROMATEX ™- Паста за пена за максимална дистрибуција на шокот при удар- Прилепен палец (екстра прицврстен) го намалува ризикот од повреда- Прилагодливо затворање на ..
3290 ден.
RINGHORNS CHARGER BOXING GLOVES by VENUM RINGHORNS CHARGER BOXING GLOVES by VENUM
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: RINGHORNS CHARGER BOXING GLOVES by VENUM
Идеален за почетници во бокс и за рекреативци, Ringhorns Charger боксерските ракавици нудат максимална удобност со ненадмината цена.ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ- Повеќеслоен систем гарантира добра амортизација.- Mesh панел на дланката за подобра терморегулација.- Флексибилен и издржлив СТП.- Голема манже..
1990 ден.
RINGHORNS CHARGER MX BOXING GLOVES RINGHORNS CHARGER MX BOXING GLOVES
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: RINGHORNS CHARGER MX BOXING GLOVES
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИИдеално за повремена употреба: 2 до 3 пати неделно.Мека и отпорна PU-облога.Систем со три слоја на пена: за добра апсорпција на шок и оптимално амортизирање.Панел од мрежа на дланката: за добра терморегулација.Прикачен палец: да се намали ризикот од повреда.Велкро систем за пр..
2090 ден.
VENUM "CONTENDER" BOXING GLOVES - BLACK - BLACK VENUM "CONTENDER" BOXING GLOVES - BLACK - BLACK
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM "CONTENDER" BOXING GLOVES - BLACK - BLACK
Материјал: високо квалитетна синтетичка кожа за поголема трајност..
2390 ден.
VENUM "CHALLENGER 2.0" BOXING GLOVES - ICE VENUM "CHALLENGER 2.0" BOXING GLOVES - ICE
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM "CHALLENGER 2.0" BOXING GLOVES - ICE
Материјал: високо квалитетна синтетичка кожа за поголема трајност..
2950 ден.
VENUM "CHALLENGER 2.0" BOXING GLOVES VENUM "CHALLENGER 2.0" BOXING GLOVES
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM "CHALLENGER 2.0" BOXING GLOVES
Материјал: високо квалитетна синтетичка кожа за поголема трајност..
2950 ден.
VENUM "CHALLENGER 2.0" BOXING GLOVES VENUM "CHALLENGER 2.0" BOXING GLOVES
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM "CHALLENGER 2.0" BOXING GLOVES
Материјал: високо квалитетна синтетичка кожа за поголема трајност..
2950 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM "CONTENDER" BOXING GLOVES - BLACK 16 OZ
Материјал: високо квалитетна синтетичка кожа за поголема трајност..
2390 ден.
VENUM CHALLENGER 2.0 BOXING GLOVES NEO-BLACK VENUM CHALLENGER 2.0 BOXING GLOVES NEO-BLACK
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 2.0 BOXING GLOVES NEO-BLACK
Боксерските ракавици "Челинџер 2.0" од ВЕНУМ се дизајнирани во Тајланд и се совршен избор за да почнете да учите како да изведувате рачни удари!Одликувајќи се со тро - слојна густа пена, оваа ракавица се грижиза заштита на Вашата рака.Квалитетното велкро затворање е за да обезбеди ракавицата да биде..
2950 ден.
VENUM CHALLENGER 2.0 BOXING GLOVES GOLD -BLACK VENUM CHALLENGER 2.0 BOXING GLOVES GOLD -BLACK
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 2.0 BOXING GLOVES GOLD -BLACK
Боксерските ракавици "Челинџер 2.0" од ВЕНУМ се дизајнирани во Тајланд и се совршен избор за да почнете да учите како да изведувате рачни удари!Одликувајќи се со тро - слојна густа пена, оваа ракавица се грижиза заштита на Вашата рака.Квалитетното велкро затворање е за да обезбеди ракавицата да биде..
2950 ден.
VENUM CHALLENGER 2.0 BOXING GLOVES BLACK VENUM CHALLENGER 2.0 BOXING GLOVES BLACK
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 2.0 BOXING GLOVES BLACK
Боксерските ракавици "Челинџер 2.0" од ВЕНУМ се дизајнирани во Тајланд и се совршен избор за да почнете да учите како да изведувате рачни удари!Одликувајќи се со тро - слојна густа пена, оваа ракавица се грижиза заштита на Вашата рака.Квалитетното велкро затворање е за да обезбеди ракавицата да биде..
2950 ден.
VENUM CHALLENGER 2.0 BOXING GLOVES - BLACK/WHITE VENUM CHALLENGER 2.0 BOXING GLOVES - BLACK/WHITE
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 2.0 BOXING GLOVES - BLACK/WHITE
Материјал: високо квалитетна синтетичка кожа за поголема трајност..
2950 ден.
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - WHITE/GREY-BLACK
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПена со висока густина. 3 пати подобра заштита од првиот модел.Висококвалитетна еко-кожа. Двојно повеќе отпорни од претходната генерација.Голем Velcro комплет за подобра зглобна заштита.Подобрено поставување за подобар комфор.SKU: VENUM-03540-522Тежина: 0.8000..
2790 ден.
VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - GREY/TURQUOISE-BLACK VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - GREY/TURQUOISE-BLACK
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM BOXING GLOVES CONTENDER 2.0 - GREY/TURQUOISE-BLACK
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПена со висока густина. 3 пати подобра заштита од првиот модел.Висококвалитетна еко-кожа. Двојно повеќе отпорни од претходната генерација.Голем Velcro комплет за подобра зглобна заштита.Подобрено поставување за подобар комфор.SKU: VENUM-03540-522Тежина: 0.8000..
2790 ден.
VENUM CONTENDER BOXING GLOVES VENUM CONTENDER BOXING GLOVES
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER BOXING GLOVES
Матријал: високо квалитетна синтетичка кожа за поголема трајност..
2390 ден.
VENUM CONTENDER BOXING GLOVES ICE VENUM CONTENDER BOXING GLOVES ICE
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: VENUM CONTENDER BOXING GLOVES ICE
Матријал: високо квалитетна синтетичка кожа за поголема трајност..
2390 ден.
RINGHORNS CHARGER MX BOXING GLOVES RINGHORNS CHARGER MX BOXING GLOVES
НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: RINGHORNS CHARGER MX BOXING GLOVES
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИИдеално за повремена употреба: 2 до 3 пати неделно.Мека и отпорна PU-облога.Систем со три слоја на пена: за добра апсорпција на шок и оптимално амортизирање.Панел од мрежа на дланката: за добра терморегулација.Прикачен палец: да се намали ризикот од повреда.Велкро систем за пр..
2090 ден.
RINGHORNS CHARGER MX BOXING GLOVES RINGHORNS CHARGER MX BOXING GLOVES
-5 % НЕМА НА ЗАЛИХА
Бренд: Venum Име на продуктот: RINGHORNS CHARGER MX BOXING GLOVES
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИИдеално за повремена употреба: 2 до 3 пати неделно.Мека и отпорна PU-облога.Систем со три слоја на пена: за добра апсорпција на шок и оптимално амортизирање.Панел од мрежа на дланката: за добра терморегулација.Прикачен палец: да се намали ризикот од повреда.Велкро систем за пр..
1990 ден. 2090 ден.
Прикажани 1 до 79 од 79 (1 страни)