Боксерски ракавици

Боксерски ракавици


Прикажи:
Сортирај по:

VENUM "CONTENDER" BOXING GLOVES - BLACK 16 OZ

Материјал: високо квалитетна синтетичка кожа за поголема трајност..

2.390 ден.

VENUM "CHALLENGER 2.0" BOXING GLOVES - ICE

Материјал: високо квалитетна синтетичка кожа за поголема трајност..

2.950 ден.

VENUM FUSION BOXING GLOVES

Матријал: високо квалитетна синтетичка кожа за поголема трајностПРОИЗВЕДЕНИ ВО ТАЈЛАНД!!!Највисок кв..

4.890 ден.

VENUM CHALLENGER 2.0 BOXING GLOVES - BLACK/WHITE

Материјал: високо квалитетна синтетичка кожа за поголема трајност..

2.950 ден.

VENUM CONTENDER BOXING GLOVES ICE

Матријал: високо квалитетна синтетичка кожа за поголема трајност..

2.390 ден.

VENUM CHALLENGER 2.0 BOXING GLOVES NEO-BLACK

Боксерските ракавици "Челинџер 2.0" од ВЕНУМ се дизајнирани во Тајланд и се совршен избор за да почн..

2.950 ден.

VENUM CHALLENGER 2.0 BOXING GLOVES BLACK

Боксерските ракавици "Челинџер 2.0" од ВЕНУМ се дизајнирани во Тајланд и се совршен избор за да почн..

2.950 ден.

Loading...
Loading...