НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

VENUM "CONTENDER" BOXING GLOVES - BLACK - BLACK

VENUM "CONTENDER" BOXING GLOVES - BLACK - BLACK
VENUM "CONTENDER" BOXING GLOVES - BLACK - BLACK
НЕМА НА ЗАЛИХА
VENUM "CONTENDER" BOXING GLOVES - BLACK - BLACK
VENUM "CONTENDER" BOXING GLOVES - BLACK - BLACK

Материјал: високо квалитетна синтетичка кожа за поголема трајност

VENUM "CONTENDER" BOXING GLOVES - BLACK - BLACK
БЕСПЛАТНА достава за сметка над:
1500 ден. во Скопје и 2500 ден. низ Македонија
Инфо за нарачки
Доколку сакате да нарачате одреден вкус за суплементот, Ве молиме контактирајте не на 070 832 962, 078 579 473 и 078 386 694 за да Ви потврдиме дали во моментот го имаме на залиха вкусот кој Вие го посакувате, а доколку вкусот не Ви е битен продложете со нарачката. Ви благодариме.
  • Достапност: НЕМА НА ЗАЛИХА
  • Име на продуктот: VENUM "CONTENDER" BOXING GLOVES - BLACK - BLACK
2390 ден.