НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168

ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168
ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168
ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168
ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168
НЕМА НА ЗАЛИХА
ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168
ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168
ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168
ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168

ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168


- Висококвалитетни боксерски ракавици

- Изработен од синтетичка кожа ROMA-S ™ 3G

- Заштита со повеќе пена за максимална дистрибуција на шок

- Систем за ладење на воздухот ™ на дланка за дишење и удобност

- Прилепен палец, го намалува ризикот од повреда

- Прилагодливо затворање  Velcro

- Се испорачува во висококвалитетно пакување MESH

- Достапно во различни големини и унци


ROOMAIF нуди уште еден вид боксерска ракавица, со синтетичка кожа ROMA-S ™ 3G, неспоредлив квалитет  и висока издржливост. ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168 обезбедуваат крајна заштита при тренинг со целосна енергија.

Боксерските ракавици се направени со тројна заштитна пена со анатомски облик за да обезбедат идеално прилагодување од рачниот зглоб до раката и подобрен трансфер на енергија.

ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168 овозможуваат подобар и посилен тренинг преку подобрена вентилација.

Вметнувањето на посебен дел кај дланката овозможува терморегулација и  нема да мирисаат непријатно.

Ова е нова и единствена иновација од ROOMAIF.

ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168
БЕСПЛАТНА достава за сметка над:
1500 ден. во Скопје и 2500 ден. низ Македонија
Инфо за нарачки
Доколку сакате да нарачате одреден вкус за суплементот, Ве молиме контактирајте не на 070 832 962, 078 579 473 и 078 386 694 за да Ви потврдиме дали во моментот го имаме на залиха вкусот кој Вие го посакувате, а доколку вкусот не Ви е битен продложете со нарачката. Ви благодариме.
  • Достапност: НЕМА НА ЗАЛИХА
  • Име на продуктот: ROOMAIF FEROCIOUS BOXING GLOVES RBG-168
1890 ден.