НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES

ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES
ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES
ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES
ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES
ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES
НЕМА НА ЗАЛИХА
ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES
ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES
ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES
ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES
ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES

Највисок квалитет на боксерски ракавици: ROOMAIF COMBATIVE BOXING  GLOVES RBG-161


- Висококвалитетни боксерски ракавици

- Изработен од синтетичка кожа ROMATEX ™ 3G

- Паста за пена за максимална дистрибуција на шокот при удар

- Прилепен палец (екстра прицврстен) го намалува ризикот од повреда

- Прилагодливо затворање на Velcro

- Достапно во различни бои

- Се испорачува во висококвалитетно пакување MESH

- Достапно во различни големини (унци)

ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES
БЕСПЛАТНА достава за сметка над:
1500 ден. во Скопје и 2500 ден. низ Македонија
Инфо за нарачки
Доколку сакате да нарачате одреден вкус за суплементот, Ве молиме контактирајте не на 070 832 962, 078 579 473 и 078 386 694 за да Ви потврдиме дали во моментот го имаме на залиха вкусот кој Вие го посакувате, а доколку вкусот не Ви е битен продложете со нарачката. Ви благодариме.
  • Достапност: НЕМА НА ЗАЛИХА
  • Име на продуктот: ROOMAIF COMBATIVE BOXING GLOVES
1790 ден.