Боксерски вреќи

Боксерски вреќи


Прикажи:
Сортирај по:

"Dragon Do" боксерска вреќа "Солза" кожа 100%

"Dragon Do" боксерска вреќа "Солза" кожа 100%Вреќа за бокс, кик бокс, таи бокс, ммаУникатен моделМат..

8.790,00 ден.

Боксерска вреќа "Roomaif" 150 см.

Вреќа за бокс, кик бокс, таи бокс, мма!Материјал: DXДолжина: 150 см.На горниот дел има метален прсте..

4.290,00 ден.

Боксерска вреќа "Аперкат-Колено" 150 см.

Вреќа за бокс, кик бокс, таи бокс, мма!Уникатен моделМатеријал: DXДолжина: 150 см.На горниот дел има..

4.290,00 ден.

Боксерска вреќа (крушка) со механизам за држење

Уникатен моделБоксерска вреќа (крушка) со механизам за држењеВреќа за бокс, кик бокс, таи бокс, ммаМ..

2.390,00 ден.

Loading...
Loading...