ММА ракавици

ММА ракавици


Прикажи:
Сортирај по:

VENUM CHALLENGER MMA GLOVES

Технички карактеристики:- 4 oz; - вештачка кожа;- голема абсорбирачка моќ;- изработени со неколку сл..

2.890 ден.

VENUM CHALLENGER MMA GLOVES - WITHOUT THUMB

VENUM CHALLENGER MMA GLOVES - без заштита ѕа палецотТехнички карактеристики:- 4 oz; - вештачка кожа;..

2.890 ден.

VENUM CHALLENGER MMA GLOVES - WITHOUT THUMB

VENUM CHALLENGER MMA GLOVES - без заштита ѕа палецотТехнички карактеристики:- 4 oz; - вештачка кожа;..

2.890 ден.

RINGHORNS CHARGER SPARRING GLOVES by VENUM

Технички карактеристики:- Специјална пена со висока густина за добра амортизација.- Флексибилни и из..

2.390 ден.

RINGHORNS NITRO MMA GLOVES by VENUM

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ- Пена со висока густина која обезбедува добра апсорпција на влијанието.- Мно..

2.490 ден.

RINGHORNS CHARGER MMA GLOVES by VENUM

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ- Пена со висока густина која обезбедува добра апсорпција на влијанието.- Мно..

1.990 ден.

RINGHORNS CHARGER SPARRING GLOVES by VENUM

Технички карактеристики:- Специјална пена со висока густина за добра амортизација.- Флексибилни и из..

2.390 ден.

RINGHORNS CHARGER SPARRING GLOVES by VENUM

Технички карактеристики:- Специјална пена со висока густина за добра амортизација.- Флексибилни и из..

2.390 ден.

"ROOMAIF" ММА ракавици 100% кожа

Професионални "Roomaif" MMA ракавици, специјално дизајнирани и наменети за борби!Состав: 100 % висок..

2.490 ден.

DRAGON DO ULTIMATE MMA GLOVES 100% кожа -35%

DRAGON DO ULTIMATE MMA GLOVES 100% кожа

MMA ракавици, специјално дизајнирани и наменети за борби!Изработени од 100% високо-квалитетна кожа с..

3.390 ден. 2.200 ден.

DRAGON DO KICKER MMA GLOVES -40%

DRAGON DO KICKER MMA GLOVES

MMA ракавици, специјално дизајнирани и наменети за борби!Изработени од материјал кој има голема апсо..

1.990 ден. 1.190 ден.

DRAGON DO BLOOD MMA GLOVES -41%

DRAGON DO BLOOD MMA GLOVES

MMA ракавици, специјално дизајнирани и наменети за борби!Изработени од материјал кој има голема апсо..

1.690 ден. 990 ден.

DRAGON DO BIG BOSS MMA GLOVES -41%

DRAGON DO BIG BOSS MMA GLOVES

MMA ракавици, специјално дизајнирани и наменети за борби!Изработени од материјал кој има голема апсо..

1.690 ден. 990 ден.

DRAGON DO CHAMPION MMA GLOVES -45%

DRAGON DO CHAMPION MMA GLOVES

MMA ракавици, специјално дизајнирани и наменети за борби!Изработени од материјал кој има голема апсо..

1.790 ден. 990 ден.

VENUM UNDISPUTED 2.0 MMA

Технички карактеристики:- вештачка кожа;- голема абсорбирачка моќ;- изработени со неколку слоеви на ..

3.990 ден.

Loading...
Loading...