Рачни фокусери

Рачни фокусери


Прикажи:
Сортирај по:

RINGHORNS CHARGER PUNCH MITTS - BLACK

Jab, Jab, Cross! Уште еднаш! RINGHORNS CHARGER PUNCH MITTS – BLACK се основни алатки за секој ..

1.990 ден.

Рачни закривени фокусери "Dragon Do"

Во внатрешниот дел на фокусерите има појачан дел за поголема абсорбција на ударите и намалување..

2.790 ден.

Рачни закривени фокусери "Dragon Do" 100% кожа 40200-L

Во внатрешниот дел на фокусерите има појачан дел за поголема абсорбција на ударите и намалување..

3.990 ден.

Фокусери за раце "DRAGON DO Classic" 40005-P

Во внатрешниот дел на фокусерите има појачан дел за поголема абсорбција на ударите и намалување..

1.790 ден.

Рачни закривени фокусери "Dragon Do" 100% кожа 40012-L

Во внатрешниот дел на фокусерите има појачан дел за поголема абсорбција на ударите и намалување..

3.990 ден.

Фокусери за раце "DRAGON DO Tiny Focus Mitt"

Модел: Tiny Focus MittЗакривени фокусери со мали димензии за подобар фокус при ударите- Високо-квали..

1.790 ден.

Loading...
Loading...