Спортски торби

Спортски торби


Прикажи:
Сортирај по:

Спортска торба "VENUM TRAINER LITE SPORT BAG - Black-Gold"

Tехнички карактеристики:- големи посебни делови каде што може да ставите штитници за нозе и боксерск..

3.990 ден.

Спортска торба "VENUM CHALLENGER PRO BACKPACK"

Tехнички карактеристики:- изработен од полистер, водо-отпорен;- дел за чување на лап топ до 17Ќ'';- ..

3.150 ден.

Спортска торба "VENUM TRAINER LITE SPORT BAG - Black-Neo"

Tехнички карактеристики:- големи посебни делови каде што може да ставите штитници за нозе и боксерск..

3.990 ден.

Спортска торба "VENUM SPARRING SPORT BAG - BLACK/BLACK"

Tехнички карактеристики:- големи посебни делови каде што може да ставите штитници за нозе и боксерск..

3.490 ден.

Спортска торба "VENUM CHALLENGER PRO BACKPACK - YELLOW BLACK"

Tехнички карактеристики:- изработен од полистер, водо-отпорен;- дел за чување на лап топ до 17Ќ'';- ..

3.150 ден.

Спортска торба "VENUM CAMOLINE SPORT BAG - BLACK/NEO YELLOW"

Tехнички карактеристики:- 100 % полиестер;- главен дел со патент;- мали внатрешни џебови + 2 странич..

2.790 ден.

Спортска торба "VENUM CAMOLINE SPORT BAG - BLACK/WHITE"

Tехнички карактеристики:- 100 % полиестер;- главен дел со патент;- мали внатрешни џебови + 2 странич..

2.790 ден.

Спортска торба "VENUM SPARRING SPORT BAG - BLACK/WHITE"

Tехнички карактеристики:- големи посебни делови каде што може да ставите штитници за нозе и боксерск..

3.490 ден.

Спортска торба "VENUM TRAINER LITE SPORT BAG - YELLOW"

Tехнички карактеристики:- големи посебни делови каде што може да ставите штитници за нозе и боксерск..

3.990 ден.

Спортска торба "VENUM TRAINER LITE SPORT"

Tехнички карактеристики:- големи посебни делови каде што може да ставите штитници за нозе и боксерск..

3.990 ден.

Спортска торба "Roomaif"

Спортска торба со димензии 60 х 30 см.Материјал: 100% полиестер..

890 ден.

Loading...
Loading...