Заштитна опрема

Заштитна опрема


Прикажи:
Сортирај по:

RINGHORNS CHARGER HEADGEAR by VENUM

Оваа заштитна кацига нуди глобалната заштита на сензитивните делови на главата (темето, брадата, обр..

2.490,00 ден.

RINGHORNS CHARGER HEADGEAR by VENUM

Оваа заштитна кацига нуди глобалната заштита на сензитивните делови на главата (темето, брадата, обр..

2.490,00 ден.

VENUM "CHALLENGER" MOUTHGUARD - BLACK/ICE

Ова е нашата нова заштита за Вашите заби " Челинџер "! Посебно наменета за спречување и намалув..

990,00 ден.

VENUM "CHALLENGER" MOUTHGUARD - BLACK/ICE

Ова е нашата нова заштита за Вашите заби " Челинџер "! Посебно наменета за спречување и намалув..

990,00 ден.

VENUM "KONTACT" ANKLE SUPPORT GUARD - MUAY THAI / KICK BOXING

Нашите «Kontact» штитници за зглобови беа дизајнирани да ги задоволат очекувањата пре..

890,00 ден.

VENUM "KONTACT" ELBOW PROTECTOR

Venum "Kontact" штитници за лакти изработени од високо-квалитетен памук.Неопходна опрема оние кои тр..

1.290,00 ден.

VENUM "KONTACT" SHINGUARDS AND INSTEPS - COTTON

Venum "Kontact" штитниците за нозе се совршена комбинација помеѓу функционалноста и заштит..

1.590,00 ден.

VENUM CHALLENGER 2.0 HEADGEAR

Оваа заштитна кацига нуди глобалната заштита на сензитивните делови на главата (темето, брадата, обр..

3.690,00 ден.

VENUM CHALLENGER 2.0 HEADGEAR - HOOK & LOOP STRAP

Оваа заштитна кацига нуди глобалната заштита на сензитивните делови на главата (темето, брадата, обр..

3.690,00 ден.

VENUM CHALLENGER MOUTHGUARD - RED DEVIL

Ова е нашата нова заштита за Вашите заби " Челинџер "! Посебно наменета за спречување и намалув..

990,00 ден.

VENUM ELITE HEADGEAR

Оваа заштитна кацига нуди глобалната заштита на сензитивните делови на главата (темето, брадата, обр..

3.990,00 ден.

VENUM ELITE STANDUP SHINGUARDS

Venum "Elite" штитниците за нозе се совршена комбинација помеѓу функционалноста и заштитат..

6.100,00 ден.

VENUM KONTACT EVO EAR GUARD - BLACK

Овoј штитник нуди заштита на ушите при спаринзи во граплинг, бџџ, мма, борење.Технички карактеристик..

2.590,00 ден.

VENUM KONTACT EVO SHINGUARDS - BLACK

Venum "VENUM KONTACT EVO SHINGUARDS - BLACK" штитниците за нозе се совршена комбинација по..

3.390,00 ден.

Venum Kontact Shinguards

Venum "Kontact" штитниците за нозе се совршена комбинација помеѓу функционалноста и заштит..

1.690,00 ден.

Loading...
Loading...