Штитници за глава

Штитници за глава


Прикажи:
Сортирај по:

RINGHORNS NITRO HEADGEAR

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИPU со висок квалитет: флексибилен и отпорен за да обезбеди максимален животен..

4.890 ден.

RINGHORNS NITRO HEADGEAR

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИPU со висок квалитет: флексибилен и отпорен за да обезбеди максимален животен..

4.890 ден.

RINGHORNS NITRO HEADGEAR

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИPU со висок квалитет: флексибилен и отпорен за да обезбеди максимален животен..

4.890 ден.

VENUM CHALLENGER OPEN FACE HEADGEAR

Оваа заштитна кацига нуди глобалната заштита на сензитивните делови на главата (темето, образите).Ов..

3.490 ден.

"JUNIOR" HEADGEAR CS429

КАРАКТЕРИСТИКИ Детска кацигаДисциплини: бокс, кик бокс, муаи таи, карате, кунг фу, ммаЗакопчува..

2.690 ден.

RINGHORNS CHARGER HEADGEAR by VENUM

Оваа заштитна кацига нуди глобалната заштита на сензитивните делови на главата (темето, брадата, обр..

2.490 ден.

RINGHORNS CHARGER HEADGEAR by VENUM

Оваа заштитна кацига нуди глобалната заштита на сензитивните делови на главата (темето, брадата, обр..

2.490 ден.

VENUM ELITE HEADGEAR

Оваа заштитна кацига нуди глобалната заштита на сензитивните делови на главата (темето, брадата, обр..

4.960 ден.

VENUM KONTACT EVO EAR GUARD - BLACK

Овoј штитник нуди заштита на ушите при спаринзи во граплинг, бџџ, мма, борење.Технички карактеристик..

2.590 ден.

Штитник за глава "Roomaif"

Штитник за глава Материјал: DXПримена во ММА, Кунг Фу, ЏКД спаринзи и борби..

1.490 ден.

Штитник за глава со дополнителна заштита "Roomaif"

Штитник за глава со дополнителна пластична заштитаМатеријал: DXПримена во ММА, Кунг Фу, ЏКД спаринзи..

1.990 ден.

VENUM CHALLENGER 2.0 HEADGEAR

Оваа заштитна кацига нуди глобалната заштита на сензитивните делови на главата (темето, брадата, обр..

3.690 ден.

VENUM CHALLENGER 2.0 HEADGEAR - HOOK & LOOP STRAP

Оваа заштитна кацига нуди глобалната заштита на сензитивните делови на главата (темето, брадата, обр..

3.690 ден.

Loading...
Loading...