НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

VENUM CHALLENGER 2.0 HEADGEAR - HOOK & LOOP STRAP

VENUM CHALLENGER 2.0 HEADGEAR - HOOK & LOOP STRAP
VENUM CHALLENGER 2.0 HEADGEAR - HOOK & LOOP STRAP
VENUM CHALLENGER 2.0 HEADGEAR - HOOK & LOOP STRAP
VENUM CHALLENGER 2.0 HEADGEAR - HOOK & LOOP STRAP
НЕМА НА ЗАЛИХА
VENUM CHALLENGER 2.0 HEADGEAR - HOOK & LOOP STRAP
VENUM CHALLENGER 2.0 HEADGEAR - HOOK & LOOP STRAP
VENUM CHALLENGER 2.0 HEADGEAR - HOOK & LOOP STRAP
VENUM CHALLENGER 2.0 HEADGEAR - HOOK & LOOP STRAP

Оваа заштитна кацига нуди глобалната заштита на сензитивните делови на главата (темето, брадата, образите).

Технички карактеристики:
- Skintex кожна концепција.
- Ултра лесна.
- Три - слојна пена за поглема заштита на главата.
- Заштита на темето, образите, ушите и брадата.
- Флексибилно двојно иновативно - велкро затворање.
- Прилагодливо затворање на задниот дел за удобно лежење и безбедна поставеност при борбата.
- Една големина што ќе им одговара на сите.

VENUM CHALLENGER 2.0 HEADGEAR - HOOK & LOOP STRAP
БЕСПЛАТНА достава за сметка над:
1500 ден. во Скопје и 2500 ден. низ Македонија, Доколку имате попуст на производот, доставта е на Ваша сметка
Инфо за нарачки
Доколку сакате да нарачате одреден вкус за суплементот, Ве молиме контактирајте не на 070 832 962, 078 579 473 и 078 386 694 за да Ви потврдиме дали во моментот го имаме на залиха вкусот кој Вие го посакувате, а доколку вкусот не Ви е битен продложете со нарачката. Ви благодариме.
  • Достапност: НЕМА НА ЗАЛИХА
  • Име на продуктот: VENUM CHALLENGER 2.0 HEADGEAR - HOOK & LOOP STRAP
3690 ден.

Достапни опции