Често Поставувани Прашања

1.     Каде се наоѓа продавницата?

На улица 11. Октомври бр. 86 зграда 1 локал 4 (од страната на Јужен булевар) - Контакт телефон: 070 832 962, 078 579 473, 078 386 694 или на 02 60 90 243.

2.    
Како е Вашето работно време?

"Д Стронгест Шоп 1" - Од понеделник до петок од 09 – 20 часот, сабота од 10 – 16 часот; - Недела и државни празници не работиме.

"Д Стронгест Шоп 2" - Од понеделник до петок од 12 – 20 часот, сабота од 10 – 16 часот; - Недела и државни празници не работиме.

3.    
Дали вршите достава надвор од Скопје на територијата на Р. Македонија?

Да, вршиме. Доставата е преку фирмите за брза достава (Пост Експрес). Цената на доставата е од 100 денари до 150 денари до Вашата адреса.

4.    
Дали вршите достава надвор од Македонија?

Да, вршиме достава преку редовна пошта и цената се движи околу 10 – 15 евра за најмалите пакети.

5.    
Која е целта на eshop.thestrongest.mk?

Веб сајт на кој  “Д Стронгест Шоп “на кој потрошувачите ќе можат да пребаруваат производи, да ги гледаат нивните спецификации, каде може да се набават тие производи и да ги нарачаат и добијат производите.

6.    
Што се случува ако при нарачка на суплементите сакам да порачам одреден вкус на некој суплемент?

Во тој случај пред плаќањето обавезно треба да се јавите во Д Стронгест Шоп на 070 832 962, 078 579 473, 078 386 694 или на 02 60 90 243.
 за да осигурате дали вкусот кој го сакате го има моментално на залиха.

7.    
Како можам да пронајдам производ на овој веб сајт?

Преку пребарување со клучен збор, или пак преку кликање на одредена категорија каде можат да се видат сите производи во таа категорија.

8.    
Дали еден производ може да стои во повеќе од една категорија?

Може, еден проивод може да биде во повеќе категории.

9.    
Кој се може да се зачлени на овој веб сајт?

Можат да се зачленат физички лица со цел да можат да комуницираат со “Д Стронгест Шоп”.

10.  
Како можам да споредам производи?

Кликнете ја иконата која се наоѓа десно од производот. Одберете втор производ кој сакате да го споредите. Кликнете на неговата икона. Кликнете на СПОРЕДИ ПРОИЗВОДИ и споредете.

11.  
Не можам да ја најдам категоријата во која се наоѓа мојот производ!

Контактирајте не на  070 832 962, 078 579 473, 078 386 694 или на 02 60 90 243  за да Ви помогнеме.

Loading...
Loading...