Почитувани V.I.P. потршувачи, со секое купување на одреден производ, покрај попустот што го добивате на сите производи, добивате и одреден износ на парични средства на Вашиот профил.

Пример: Доколку купите протеински гејнер од 4190 денари, Вие како V.I.P. ке го платите 3790 денари плус ќе добиете 200 денари на вашата сметка. Во наредните 45 дена ќе мора да ги потрошите овие средства при следното купување.