На улица 11. Октомври бр. 86 зграда 1 локал 8 (од страната на Јужен булевар) – Контакт телефон: 070 832 962, 070 321 002, 078 386 694, 078 200 728

“Д Стронгест Шоп 1”
Понеделник до Петок од 09 – 20 часот,
Сабота од 10 – 16 часот,
Недела и државни празници не работиме.

Да, вршиме. Доставата е со КАРГО ЕКСПРЕС. Цената на транспорт & достава до Вашиот дом најчесто е од 150 до 200 денари, но може износот да е повисок доколку се работи за потежок или погабаритен производ.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА СО СМЕТКА НАД 1500 ДЕНАРИ НИЗ СКОПЈЕ И 2500 ДЕНАРИ НИЗ МАКЕДОНИЈА | ДОКОЛКУ НА ПРОИЗВОДОТ ИМАТЕ ПОПУСТ, ДОСТАВТА Е НА ВАША СМЕТКА.

Да, вршиме достава преку редовна пошта и цената се движи околу 10 – 15 евра за најмалите пакети.

Со регистрацијта и логирањето на нашиот сајт Вие сте дел од нашиот V.I.P. КЛУБ и СЕОКГАШ ќе купувате по намалени клуб цени. Вие ќе добивате информации на вашиот меил со врска со поголемите попусти, промоции и слично. “Д Стронгест Шоп “ на својот сајт ќе Ви овозмомжи да ги погледнете сите производи, да го видите описот на производот, слики од истиот, начин на употреб, итн…

Во тој случај пред плаќањето обавезно треба да се јавите во Д Стронгест Шоп на 070 832 962, 070 321 002, 078 386 694, 078 200 728  за да осигурате дали вкусот кој го сакате го има моментално на залиха.

Преку пребарување со клучен збор, или пак преку кликање на одредена категорија каде можат да се видат сите производи во таа категорија.

Може, еден производ може да биде во повеќе категории.

Можат да се зачленат физички лица со цел да можат да комуницираат со “Д Стронгест Шоп” и да ги уживаат сите привилегии како што се поефтина цена, навремена информација за некоја промоција итн…

Кликнете ја иконата која се наоѓа десно од производот. Одберете втор производ кој сакате да го споредите. Кликнете на неговата икона. Кликнете на СПОРЕДИ ПРОИЗВОДИ и споредете.

Контактирајте не на  070 832 962, 078 579 473, 078 386 694  за да Ви помогнеме.