Контакт информации

Адреса

улица 11. Октомври бр. 86 зграда 1 локал 4
(од страната на Јужен булевар)

Работно време

Понеделник до петок од 09 – 20 часот,
Сабота од 10 – 16 часот,
Недела и државни празници не работиме

Социјални мрежи

Контакт форма

Доколку имате било какво прашање во врска со нашите производи, пишете ни порака и ќе ве контактираме во најбрзо време.