1. Можете да нарачате и платите преку нашиот веб сајт (плаќањето е со Visa / Mastercard / Maestro) и доколку нарачате:

– До 12 часот (живеете во Скопје) производот ќе го добиете истиот ден, а доколку нарачате после 12 часот, производот ќе го добиете следниот ден;         
– До 17 часот (живеете на територијата на Македонија), производот ќе го добиете следниот ден.

2. Доставата е гратис доколку:

– Нарачката е поголема од 1500 денари за територијата на град Скопје или         
– Нарачката е поголема од 2500 денари за територијата на Р. Македонија.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА СО СМЕТКА НАД 1500 ДЕНАРИ НИЗ СКОПЈЕ И 2500 ДЕНАРИ НИЗ МАКЕДОНИЈА | ДОКОЛКУ НА ПРОИЗВОДОТ ИМАТЕ ПОПУСТ, ДОСТАВТА Е НА ВАША СМЕТКА.

3. Цената на транспорт & достава до Вашиот дом најчесто е од 150 до 200 денари, но може износот да е повисок доколку се работи за потежок или погабаритен производ.;
4. Од технички причини на дистрибутерот на производот можно е производот да го добиете за два работни дена, а доколку не ја добиете нарачката за два работни дена, ве молиме да не контактирате 070 832 962, 078 579 473, 078 386 694;;
5. Доколку производот е оштетен од страна на доставувачот Ве молиме да не контактирате веднаш.
6. Нарачката исто така може да ја направите на 070 832 962, 078 579 473, 078 386 694;
7. Плаќањето може да го направите:

– “on line” со платежна картичка преку нашиот сајт или         
– плаќањето да го направите во моментот кога ќе Ви го достават производот.