Почитувани корисници, за да бидете дел од нашиот V.I.P. клуб се што треба да направите е да се регистрирате и потоа логирате на нашиот сајт.

Потоа само на Вас (логирани) ќе се појавуваат намалените цени на сите производи. Кај повеќето производи, покрај попустот на крајната цена, ќе добивате и ПАРИЧНИ СРЕДСТВА на вашиот профил кои ќе мора да ги потрошите во наредните 45 дена при следното купување.

Доколку имате проблем со регистрацијата и логирањето може да ја добиете потребната помош на еден од нашите телефони 078 579 473 и 078 386 694.