НАВИГАЦИЈА
Сметка

Искористете ги сите активни попусти - Види производи

Контакт

Адреса
улица 11. Октомври бр. 86 зграда 1 локал 4
(од страната на Јужен булевар)
Работно време
Од понеделник до петок од 09 – 20 часот,
сабота од 10 – 16 часот;
- Недела и државни празници не работиме.

Контакт форма

Оваа веб страна е заштитена со Google reCAPTCHA Privacy Policy и Terms of Service се вклучени.
reCAPTCHA верификацијата не е точна! Обидете се повторно.

Our Location

The Strongest Shop
The Strongest Shop
улица 11. Октомври бр. 86 зграда 1 локал 4 (од страната на Јужен булевар)
Телефон
070 832 962

Fax
(02) 325 4090
Opening Times
Од понеделник до петок од 09 – 20 часот, сабота од 10 – 16 часот; - Недела и државни празници не работиме.