Кимона за боречки вештини

Кимона за боречки вештини


Прикажи:
Сортирај по:

VENUM POWER 2.0 BJJ GI

Venum Power 2.0 BJJ Gi се состои од памучен горен дел од Pearl Wave од 450 gsm кој е цврсто засилен ..

8.790 ден.

VENUM POWER 2.0 BJJ GI

Venum Power 2.0 BJJ Gi се состои од памучен горен дел од Pearl Wave од 450 gsm кој е цврсто засилен ..

8.790 ден.

VENUM CONTENDER KIDS BJJ GI

Венум е горд да ја најави својата нова колекција Venum Contender Brazilian Jiu Jitsu кимона. Дизајни..

4.990 ден.

VENUM CONTENDER KIDS BJJ GI

Венум е горд да ја најави својата нова колекција Venum Contender Brazilian Jiu Jitsu кимона. Дизајни..

4.990 ден.

VENUM CONTENDER KIDS BJJ GI

Венум е горд да ја најави својата нова колекција Venum Contender Brazilian Jiu Jitsu кимона. Дизајни..

4.990 ден.

VENUM CHALLENGER 4.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLACK

VENUM CHALLENGER 4.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) – BLACKОва Venum BJJ кимоно е едно од најдобрите светски..

9.610 ден.

VENUM ELITE 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - WHITE

VENUM ELITE 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) – WHITE VENUM ELITE 2.0 BJJ GI Е ДИЗАЈНИРАН ДА ВИ ПОМОГНЕ Д..

9.920 ден.

VENUM ELITE 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLUE

VENUM ELITE 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) – BLUE VENUM ELITE 2.0 BJJ GI Е ДИЗАЈНИРАН ДА ВИ ПОМОГНЕ ДА..

9.920 ден.

VENUM ELITE LIGHT 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLACK/BLACK

VENUM ELITE LIGHT 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLACK/BLACK !!! КИМОНОТО Е КРЕИРАНО ДА ВИ ..

9.920 ден.

VENUM ELITE LIGHT 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLACK

VENUM ELITE LIGHT 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLACK !!! КИМОНОТО Е КРЕИРАНО ДА ВИ ПОМОГН..

9.920 ден.

VENUM ELITE LIGHT 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLUE

VENUM ELITE LIGHT 2.0 BJJ GI (BAG INCLUDED) - BLUE !!! КИМОНОТО Е КРЕИРАНО ДА ВИ ПОМОГНЕ..

9.920 ден.

VENUM CONTENDER 2.0 BJJ GI - BLUE

Венум е горд да ја најави својата нова колекција Venum Contender Brazilian Jiu Jitsu кимона. Дизајни..

5.690 ден.

VENUM CONTENDER 2.0 BJJ GI - WHITE

Венум е горд да ја најави својата нова колекција Venum Contender Brazilian Jiu Jitsu кимона. Дизајни..

5.290 ден.

VENUM CONTENDER KIDS BJJ GI

Венум е горд да ја најави својата нова колекција Venum Contender Brazilian Jiu Jitsu кимона. Дизајни..

4.990 ден.

Кимоно за карате "Dragon Do" (бела боја)

Кимоното се продава комплет со појас (бела боја)Материјал: 100% памукГолемини: 110, 120, 130, 140, 1..

1.490 ден.

Loading...
Loading...