ПРВИОТ МАКЕДОНСКИ ПРОФЕСИОНАЛЕН ММА КЛУБ во Центарот за боречки вештини во “Д Стронгест”

Добра вест за љубителите на ММА во Македонија ги повикуваме да дојдат и да тренираат во ПРВИОТ МАКЕДОНСКИ ПР...

Прочитај повеќе