Омилените вежби за одредени мускулни групи на боди билдинг легендата Рони Колман! “YEAH BUDDY”

Во следното видео можете да ги видите, по Рони Колман најдобрите вежби за одредени мускулни групи, неговите најго...

Прочитај повеќе