Боречки вештини, Суплементација, Фитнес

Омилените вежби за одредени мускулни групи на боди билдинг легендата Рони Колман! “YEAH BUDDY”

Во следното видео можете да ги видите, по Рони Колман најдобрите вежби за одредени мускулни групи, неговите најголеми килажи кои ги подигнал, колку повторувања и серии правел при истите.

Да ве известиме дека од следниот месец, суплементите на легендарниот Рони “Mr. O” Колман “Ronnie Coleman Signature Series (RCSS)” ќе бидат достапни во  “THE STRONGEST SHOP”!

https://youtu.be/2f9UWv0gin0

Поврзани објави