Боречки вештини

“Д СТРОНГЕСТ” – Центар за боречки вештини – боди билдинг

Центар за боречки вештини & боди билдинг

“Д СТРОНГЕСТ”

БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ

Центарот за боречки вештини “Д СТРОНГЕСТ & РУТС БЏЏ” лоциран на ул. Емил Зола бр.10 во Скопје е најквалитетното место во нашата држава доколку сакате да изучувате некоја боречка вештина или спорт.

Имате можност како никаде во нашата држава на простор од 450 м2 да тренирате

• ММА

• МУАИ ТАИ

• ЏИТ КУН ДО & КАЛИ STREET FIGHT

• БРАЗИЛСКА ЏИУ ЏИЦА

• КИК БОКС

• БОРЕЊЕ

• КРОС – КОНДИЦИОНИ ТРЕНИНЗИ

• ГРУПА ЗА ДЕЦА – Бразилска Џиу Џица и Кикбокс

• ФИТНЕС

• БОДИ БИЛДИНГ

• ПРИВАТНИ ТРЕНИНЗИ

На левиот дел од сајтот имате повеќе информации за боречките вештини и спортови.

Повеќе информации може да добиете на 070 24 22 88

БОДИ БИЛДИНГ & ФИТНЕС

“THE STRONGEST GYM”

Салата за фитнес & бодибилдинг

ЕДИНСТВЕН КОНЦЕПТ НА ТРЕНИНГ !?

Зашто сме единствени?

Фитнес & Бодибилдинг сала = 200 м2

• Време на користење … понеделник – сабота 08 – 22 часот

• 30 справи + кетлбели + еластични ленти + 500 кг тегови + единечни тегови

Сала за боречки вештини = 200 м2

• Време на користење … понеделник – петок 08 – 17 часот

• 200м2 татами + 9 боксерски вреќи – медицинки – еластични ленти – кетлбели

• ИДЕАЛНА КОМБИНАЦИЈА НА ПРОСТОРОТ ЗА ОНИЕ КОИ ШТО САКААТ ДА ИМААТ АЕРОБНО – АНАЕРОБЕН ТРЕНИНГ !!!

• Пример: 30 минути кардио на боксерска вреќа во комбинација со скок на јаже + 30 минути вежби на справите во другата сала.

• На првите тренинзи во салата за боречки вештини ќе имате помош од нашите искусни инструктори кои се долгогодишни членови во нашите клубови, а некои од нив се прваци во различни спортови.

• Во зависност од Вашите потреби, може да си закажете приватен тренинг и ги научите основните техники за пократко време.

Секој наш член ќе добие информации за исхрана и суплементација за да може за пократко време да има поголеми резултати. Доколку сака подетални информаци за суплементите, за комбинацијата со исхрана и тренинг , истите ќе ги добие во “Д СТРОНГЕСТ ШОП” … https://eshop.thestrongest.mk/index.php?route=product/category&path=207#/sort=p.sort_order/order=ASC/limit=100

ЦЕНОВНИК

1200 ДЕНАРИ

Чланарината важи од денот на запишување до истиот датум следниот месец.

Единечен тренинг (само еден ден) – 150 денари

+ секој член добива -20% попуст пру купување на суплементи во “Д Стронгест Шоп”